perjantai 5. kesäkuuta 2009

Ilmastonmuutos,mikäpäs muu,pudotti Air Francen !
Venäläiset SATUSEDÄT asiallaTäällä Kylmää vettä satusedille


"Dr. Michaels: "Perhaps someone should remind our Russian friend that computer models indicate that the upper tropoposphere should warm more than the surface there (the so-called upper tropopospheric hot spot). The last I heard that reduces the surface-upper air temperature gradient, which INCREASES stability, REDUCING convection"

2 kommenttia:

  1. Tässä vaalikeskustelun uusintaa katsellessa ja kun kysyttiin Ari Vatasen näkemys ilamstonmuutoksesta kaikki kilvan huutavat miten väärin hän on ymmärtänyt asian. On se kumma kun jokaista joka ilmaisee kriittisyyttä CO2 lahkoa vastaan ammutaan heti alas hulluna joka ei ymmärrä asioita. Eikös se joka haluaa ensin tutkia mistä nykyinen ilmastonmuutos johtuu on vähemmän hullu kuin ne jotka kaikki ottavat vastaan CO2 hysterian totuutena kyseenalaistamatta sitä. Olenkin ihmetellyt mistä tämä "ehdoton totuus" CO2:sta on tullut, kuka sen on keksinyt, miksi kaikki uskovat sitä ja kuka siitä hysteriasta hyötyy

    VastaaPoista
  2. Yläilmakehän (>8km -50-60C)viileneminen joka alkoi 1985 saattaa tulevaisuudessa aiheuttaa seuraavan otsikon. "Ilmakehän jäähtyminen aiheutti ongelmia lentokoneille"

    VastaaPoista