maanantai 1. helmikuuta 2010

Climategate, glaciergate, rainforestgate ... mitä seuraavaksi?Ja nyt uusin IPCC skandaali; IPCC häpeää väitteitään siitä, että "ilmastonmuutos" tuhoaisi 40% Amazonin sademetsistä, koska se ei perustunut mihinkään tutkimukseen ...TIMES


"A STARTLING report by the United Nations climate watchdog that global warming might wipe out 40% of the Amazon rainforest was based on an unsubstantiated claim by green campaigners who had little scientific expertise"

3 kommenttia:

 1. ja mitä näistä asioista kertoo Suomen media? ... no ei tietysti yhtään mitään!

  VastaaPoista
 2. 1. Hockey stick diagram. Väärennös, jolla yritettiin poistaa Keskiajan lämpökausi ja Pikku-jääkausi maapallon ilmastohistoriasta, JOTTA nykyinen lievä lämpeneminen (joka muuten päättyi v 2001)saataisiin nätämään ennennäkemättömältä.

  2. Hurrikaanit voimistuvat ja lisääntyvät. Kuuluu sarjaan Al Goren kootut valheet. Hurrikaanitutkja Chris Landsea erosi IPCC:stä tuollaisten huuhaapuheiden jälkeen.

  3. Climategate paljastukset. Kaikk tiedämme niistä ja mitausdatan manipuloinnista.

  4. Himalajan jäätiköt. Niinpä. Sulamista lioiteltu.

  5. Amazongate. Uusi skandaali, taustalla mikäpäs muu kuin alarmismi.

  JATKU HUOMENNA....

  VastaaPoista
 3. Sain väestöliitolta postia... (opetusmateriaalia). Vihkosen nimi on Kohti muuttuvaa maailmaa - Naiset, väestö ja ilmasto. Se on tiivistelmä YK:n väestörahaston vuosiraportista.. Ja ensimmäinen luku on nimeltään Ilmastonmuutoksen anatomia. Lukaskaapa. Hyviä juttuja... :P En tätä kyllä opetuksessa voi käyttää.

  VastaaPoista