keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Jarl Ahlbeck: Luvassa erittäin kylmiä talvia

LÄHDE

6 kommenttia:

 1. http://bit.ly/diakWW

  VastaaPoista
 2. Sääsota. Säänmanipulointimenetelmien kehittyessä vihollinen voidaan tulevaisuuden sodankäynnissä tuhota maanjäristyksien, tulvien ja hyökyaaltojen avulla. Amerikkalainen dokumenttisarja.
  http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=224410

  Taitaa olla jo käytössä.

  VastaaPoista
 3. Luitko vimeisimmän TM:n? Nykyisellä tiedetoimittajalla meni selittelyksi ilmastomuutoksen kanssa. Alkaa hänelläkin alarmistiusko horjumaan.

  VastaaPoista
 4. Enpä ole juuri TM:aa viitsinyt vilkaista sen jälkeen, kun minut sieltä ilmastokriittisen juttuni jälkeen häädettiin ulos.

  Ymmärsin uuden päätoimittaja Honkasen olevan vihreän, ainakin vaihtaa viestejä vihreiden Turun puuhamiehen kanssa ja kieltää kutsumasta minua entiseksi TM:n toimittajaksi, jopa vaati omien juttujeni poistamista omilta nettisivuiltani. Viron TM:ssa julkaistusta kuudesta jutustani kieltäytyivät maksamasta mitään, eivät edes kertoneet edelleenmyynnistä, josta ei sopimusta.

  TM:n nk. "Tieteen maailmassa" on erittäin pätevä "Grand Old Man" Osmo A. Wiio, lehden alkuperäinen perustaja, joka vanhana miehenä jaksaa edelleen vetää palstaa joka toisessa numerossa. Erkki Kauhaseen suhtaudun hieman epäillen,olisiko hänellä todella ilmastousko horjumassa .. pitänee ostaa lehti ja katsoa !

  "Blogin pitäjä"

  VastaaPoista
 5. Pieni juttu oli siellä tiedeosiossa. Kirjoittajana Kauhanen. Kovin puolusteli jo tehtyjä toimia ja yritti pitää IPCC:n puolia. Ilmitulleet virheet kuulemma pikkujuttuja, ei mitään merkittävää. Ilmastotiede on kuulemma itse itseään korjaavaa, kun virheistä on opittu tässäkin casessa.
  Ei ole tehty mitään vakavaa, kun on ennaltaehkäisty muutosta vaikka ei edes tiedetä mistä on kyse. Uhkien torjunnasta kannattaa maksaa.

  Älä osta tuon takia lehteä. Lue se kirjastossa. Turha tukea moista firmaa joka kohtelee työntekijäänsä noin.

  VastaaPoista
 6. GISTEMP and global sea ice doesnt fit:

  http://www.accuweather.com/video/73159138001/goddard-data-and-global-sea-ice-doesnt-fit.asp?channel=vblog_bastardi

  VastaaPoista