sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Hiilidioksidipäästöjen mukainen verotus askel kohti viherdiktaduuriaHiilidioksidipäästöjen mukainen käyttömaksu autoille on erittäin epädemokraattinen päätös ja sorsii eniten köyhiä, jotka pystyvät vain vanhan käytetyn ison auton hankintaan. Rikkaat ajavat millä haluavat, heillä on varaa maksaa ja "haistattaa" köyhälle kansalle kivitalon kokoisilla "katumaaastureillaan". Minulla ei ole tässä suinkaan "oma lehmä ojassa", olen jo kolme vuotta ajanut pienimmällä vain 103 g CO2:a
tuottavalla autolla, jonka juuri vaihdoin uuteen yhtä pienikulutuksiseen, 4,6 l/100 km autoon. Hankintani ei kuitenkaan johdu "ympäristötietoisuudesta", vaan yksinomaan köyhyydestä ja siitä tosiseikasta, etten enää juuri aja kuin supermarkettiin ja takaisin. Jos ei käyttömaksu jyrkästi nousisi konetilavuuden myötä, hankkisin kuitenkin isomman ja turvallisemman auton käytettynä.

Tällaisia päätöksiä on meillä masinomassa väkeä,joilla useimmiten ei ole autoa tai edes ajokorttia, vain pakottava "viheraate", toisten elämäntavan paneminen kortille. Tekninen tietämyksensä aiheesta on pyöreä nolla:

TALOUSSANOMAT

USA:n ympäristönsuojeluvirasto EPA on myös Sierra Clubin ja muiden viherjärjestöjen valtaama ja teki viime keväänä pöyristyttävän päätöksensä julistaa elämänkierron tärkein aine, hiilidioksidi, "ilmansaasteeksi". Nyt Obaman hallinnon aikana EPA onkin eturintamassa vaatimassa uusia rajoituksia autoiluun:

TALOUSSANOMAT

Hiilidioksidin rooli spekuloidussa "ilmaston lämpenemisessä", joka ei edes pidä paikkaansa, 14 viime vuoteen ei ole enää ollut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä, vaikka hiilidioksidin määrä on jatkanut tasaista kasvuaan, on pitkälti
todistamatta ja on tutkimuksia, jotka todistavat sen roolin lähes merkityksettömäksi mm. vesihöyryn rinnalla ilmakehän lämpöbalanssin tekijänä.

Nämä toimet onkin nähtävä vain viherväen askelina täydelliseen ympäristön suojelun varjolla tehtävään vallankaappaukseen ja länsimaisen elämänmuodon tuhoamiseen sekä valtavien tulonsiirtojen mekanismina. Kansalaisia "koulutetaan" tottelevaisuuteen kaikenmaailman "autottomina" ja "valottomina" päivinä. Onneksi terve omin aivoin ajattelu usein romuttaa nuo kampanjat, koskaan en ole nähnyt niin paljon autoja Helsingin keskustassa kuin viimeisen "autottoman päivän" aikana ;-).

1 kommentti:

  1. Näitä hankkeita seuraa opiskelijana hiukan peloissaan. Auton omistaminen on jo nyt pirun kallista ja autosta luopumistahan ne helsingin asfalttivihreät toivovat.

    VastaaPoista