maanantai 6. syyskuuta 2010

Ihmisiä sekoaa ilmastouskossa
"Keskiviikkona 1.9.2010 Yhdysvaltojen Marylandissa, Silver Springin kaupungissa koettiin kauhun hetkiä, kun muuan James Lee, ympäristöaktivisti, hyökkäsi Discovery-tv-kanavan rakennukseen ja otti panttivankeja aseella uhaten. Herra Lee oli omien sanojensa mukaan kokenut ”herätyksen” nähtyään entisen varapresidentin Al Goren ympäristödokumentin ”Epämiellyttävä totuus”
Pasi Matilainen kertoo blogissaan tuosta USA:n panttivankitapauksesta,jossa seonnut "ilmastouskovainen" vaati "julkilausumansa" julkistamista. Tuollaista on odotettavissa, eikä tapaus ollut ensimmäinen. Enemmän kuin yksittäisistä seonneista, joitan meillä on ollut maailman sivu, olen kuitenkin huolestunut meidän tavallisten kansalaisten aivopesusta väärin faktoin ja rahastuksesta, "hiiliveroista".


Pasi Matilainen-blogi

1 kommentti:

 1. Ihmiset voivat seota monella tavalla. Täällä nämä sekopäät:

  Ilmastolobbauksen järjestää 28 järjestön yhteinen ilmastokampanja. Mukana ovat esimerkiksi Maan ystävät, BirdLife Suomi, Kirkon ulkomaanapu, Luonto-Liitto, Suomen Luonnonsujeluliitto, Suomen ylioppilaskuntien liitto ja WWF.

  vaativat ILMASTOLAKIA:

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/09/1182684

  Onneksi kaikki kansanedustajat eivät ole seonneet:

  - Meillä on jo ilmastolaki, mutta se on EU-tasolla. Sen päälle tulevat sitten kansalliset päätökset, sanoo Vanhanen.

  Muutkaan edustajat eivät innostu ilmastolaista.

  USA:ssa ilmastonmuutosta ei pidetä uhkana:

  http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/10/986630

  Amerikkalaisista valtaosa uskookin tätä nykyä, ettei ilmaston lämpeneminen ole todellinen uhka. Yhdysvalloissa vain yksi kolmesta uskoo, että lämpeneminen on ihmisten aiheuttamaa.

  VastaaPoista