maanantai 27. syyskuuta 2010

"Verouudistuksessa" paljastuu koko ilmastohumpan raadollisuus

Valtionvarainministeri Jyrki Katainen kirjoittaa tämän päivän Helsingin Sanomien pääkirjoitussivulla:

Helsingin Sanomat 27.9.2010

Tästä siis käy selvääkin selvemmin ilmi,ettei "ilmastonmuutosmantralla" ole mitään tekemistä ilmaston kanssa, se yksinkertaisesti mahdollistaa vain uudet verot. On myös vaikea ymmärtää, kuinka vapaan markkitalouden nimiin vannova puolue kieltää ihmisiltä oikeuden hankkia juuri sellainen auto kuin haluaa, rankaisemalla progressiivisella päästöverotuksella isomman ja turvallisemman auton hankkijoita? En näe tässä juuri eroa
Oras Tynkkysen ehdotukseen progressiivisesta sähköverosta.

8 kommenttia:

 1. Näyttää kovasti siltä että tämä hallitus pyrkii tekemään suomesta porvareiden paratiisia. Normaali duunarilta oikeasti viedään mahdollisuus kuluttaa ja panostaa omaan hyvinvointiinsa sekä turvallisuuteensa. Samoin kun sähkön hintaa hilataan kokoajan ylöspäin "maailman suurimman huijauksen" varjolla. Kymmenen vuoden päästä pienituloisimmilla tuskin on varaa lämmittää asuntoansa ollenkaan, koska eihän näiden uusien verojen keksiminen ainakaan lopu. Kuinkahan kauan ihmiset nielee tämän kaiken paskan mitä hallituksen pukupellet saunailloissaan suoltaa.

  VastaaPoista
 2. KUNNON KANSALAISEN KYMMENEN KÄSKYÄ

  1: Minä olen Valtio, sinun kaikkivaltias herrasi. Älä pidä muita auktoriteetteja minun rinnallani. Lopeta itsenäinen ajattelu. Vapauta aivosolusi tästä turhasta, raskauttavasta työstä, ja jätä se niille, joihin me Suomen kansalaiset voimme luottaa. Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitosta, Eduskuntaa tai Eviraa sinun ei pidä koskaan epäillä.

  2: Älä käytä väärin Valtion nimeä toisinajattelulla. Vahvista uskoasi Valtioon päivittäin, sillä Media on hänen palvelijansa. Katso paljon televisiota, lue sanomalehtiä ja usko kaikki, mitä niissä sanotaan. Kaikki muu, vaihtoehtoisen tiedon esittävä lähde on turhuutta.

  Viides käsky käsittelee ilmastonmuutosta:

  5: Estä ilmastonmuutos, sillä valtio sanoo että ilmastonmuutos tappaa. Älä välitä siitä, ettei ilmaston lämpötilassa ole tapahtunut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä 15 vuoteen. Kävele siis paljon, jolloin vähennät ekologista jalanjälkeäsi. Jos sinulla on koira, eliminoi se, sillä se saastuttaa kahden auton verran. Älä käytä valoja, vaan sytytä kynttilät. Kuuliaisimmat kansalaiset hengittäkööt vain sisäänpäin, jottei syntyisi hiilidioksidia. Pieraisu on kauhistus.

  Löydetty täältä:

  http://takkirauta.blogspot.com/2010/09/kunnon-kansalaisen-kymmenen-kaskya.html

  VastaaPoista
 3. On näköjään mahdotonta laittaa veroa polttoaineeseen, koska silloin ei voisi summanmutikassa hutkia veroilla ketä sattuu. En ymmärrä miten auton omistaminen lisää päästöjä. Kun minulle nyt vaan on siunaantunut kolme autoa niin tottakai joudun maksaan niistä jokaisesta erikseen päästöveroa vaikken ole vielä oppinut ajamaan niitä yhtäaikaa. Auton hintaan laitetaan vero sen mukaan mitä on sen hiilipäästö, muttei suhteuteta sitä ollenkaan kuljetuskapasiteettiin. Kaksipaikkaisen urheiluauton vero voi siis olla pienenpi kuin lapsiperheen tarvitseman tila-auton...kuka pöljä näitä keksii?

  VastaaPoista
 4. Vaikka niillä päästöillä jotain merkitystä oiskin niin tämmösen kärpäsen paskan kokosen maan vaikutus ilmastoon olis kuitenkin siinä alle promillen luokkaa. Kun miettii jotakin USA:ta niin siellä on aikapaljon enemmän autoja V8 koneilla varustettuna. Jos tässä hommassa jotain järkeä ois niin sieltä se päästöjen vähentäminen pitäisi alottaa. Mutta suomi kun on niin edelläkävijämaa kaikessa että sen on ehdottomasti mentävä joka hullutuksen perässä mitä nuo ilmastohurut ja EU sattuu millonkin keksimään. Nuo eduskunnan pukupellet vaan ei tajua sitä että ei ihmisten perseestä voi loputtomiin rahaa repiä.
  Kansanedustajillahan on helppo nostaa omaa liksaansa sitä mukaa miten talousmenot sattuu nousemaan, kuten just tässä nytkin menee että kansanedustajille kilahtaa 400€ palkankorotus kun energianverotus ja muut kulut taas nousee. Että menikös se homma taas ihan tasapuolisesti.

  VastaaPoista
 5. Juu, kansanedustajat saavat saman 400 joka meiltä otetaan "hiiliverona". Jokohan kansa alkaisi hiljalleen heräillä? Soinille jättipotti vaaleissa?

  VastaaPoista
 6. Follw thwe money.
  Päästökauppaa käydään,mutta ei taida raha mennä äiti maalle tai isä jumalalle...joku jengi vetää kunnon tilit myymällä "aneita" idiootti poliitikoille.Onkohan muunlaisia poliitikkoja...?

  VastaaPoista
 7. Niin, olishan se kiva tietää mitä noilla ilmastonmuutosrahoilla rahoitetaan, vai meneekö ne lyhentämättömänä herrojen taskuun. Niillä rahoilla kai ne kansanedustajien palkankorotuksetkin maksetaan.
  Olis se vaan kiva nähdä eläessään mitä siitä seuraa kun ilmastonmuutos huijaus paljastuu koko maailmalle, saattaa tulla pahaa jälkeä.

  VastaaPoista
 8. Sitä ei huijaukseksi koskaan myönnetä,liian moni tutkija on siihen sitonut maineensa ja valtiot havainneet verotusautomaatin. Meitä skeptikkoja saatetaan sen sijaan ryhtyä jahtaamaan ja keksimään lakeja pistää kaltereiden taakse !

  VastaaPoista