keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Breaking News: "Ilmastonlämpenemisen isä" James Hansen pidätetty !Hansen käsiraudoissa Valkoisen Talon mielenosoituksessa.


Jo toisen kerran tämä koko humpan käynnistäjä pääsee tutustumaan poliisin selliin. Kun "ilmastonmuutoksen" faktat alkoivat haihtua yksi toisensa jälkeen,Hansen siirtyi katutason huliganismiin Greenpeacen ym. hörhöjen kanssa ja suositteli "kansalaistottelemattomuutta". Valtion virkamiehelle tuollaisen olisi pitänyt johtaa syytteeseen, mutta vahvat tukijat, Al Gore ja Obamakin lienevät estäneet tuon. NASA:n monet tutkijat ovat jo pitkään olleet kiusaantuneita Hansenin "ristiretkestä".

Ja nyt on hommassa tehty taas 180 asteen käännös, Bilderbergin ryhmä pelottelee ilmaston jäähtymisellä ( ! ) :


Bilderberg


Päättäisivät nyt,lämpeneekö vai jäähtyykö vai onko sittenkin pitkässä juoksussa aivan luonnollinen + - 0 ;-)!Hansenin pidätys

5 kommenttia:

 1. Onkan tuolla käynyt myös jyrki käteinen istuskelemassa. Silti sillä on pokkaa perustella uusia veroja ilmaston lämpenemisen estämisellä. Luuleeko ne perkeleet että toi paskanjauhaminen menee vielä kauan läpi.

  VastaaPoista
 2. Soini kalastaa rikkaissa vesissä nyt ;-) !

  VastaaPoista
 3. Ja taatusti tulee saalista....ja vielä syystäkin...

  VastaaPoista
 4. Mitä sillä jähtymisellä pelotellaan, kun se on jokatapauksessa luonnollinen suunta...

  VastaaPoista
 5. Ei ne pelottele, vaan niitä pelottaa.

  Sillä jos ilmasto viilenee kaiken sen lämpenemispropagandan ja alarmististen ennusteiden jälkeen, mitä ilmoille on heitelty, onhan se katastrofi tuolle porukalle.

  Itse olen vakuuttunut siitä, että viilenee, koska tulevat aurinkosyklit 24,25 jäävät heikoiksi. Odotakaamme vielä jokunen vuosi, vimeistään 2020-luku on jo kylmää

  VastaaPoista