perjantai 15. lokakuuta 2010

Ilmastohörhön "UFO"-ilmapallot aiheuttivat kaaosta Manhattanilla
LÄHDE

Kaikki tuntuu kelpaavan "ilmastonmuutoksen" todistamiseen "uskoville", jopa UFO:t!Höynähtänyt eläkkeellä oleva USA:n ilmavoimien ex-upseeri mainosti kirjaansa ja kertoi ufojen laskeutuvan 13. lokakuuta. Aivan noin ei tapahtunut, mutta kun lastenkutsuilta karkasi nippu ilmapalloja Manhattanin taivaalle tänään,oli "esipeloteltujen" ihmisten paniikki valmis, viestihän ufojen saapuminen kirjailijan mukaan ilmastonmuutoksen uhan aktualisoitumista. No, hyvä mainostemppu, mutta kertoo surullista kieltään tämän roskatieteen levinneisyydestä !

"But believers cite a September 13 press release for the book Challenges of Change by retired Air Force officer Stanley A. Fulham, which predicted a fleet of UFOs would descend upon Earth's major cities on Wednesday, October 13.

Fulham stated the extraterrestrials would neither land nor make any communication with Earth on Wednesday. But their presence would be "the first in a series intended to avert a planetary catastrophe resulting from increasing levels of carbon-dioxide in the earth's atmosphere dangerously approaching a 'critical mass.'"


Ja 40 pallon nippu karkuunpäässeitä ilmapallojahan ne olivat ;-):

All those theories about Wednesday's mystery UFO sightings over Manhattan are about to go "pop."

A Westchester elementary school believes the puzzling orbs floating over Chelsea were likely a bundle of balloons that escaped from an engagement party they held for a teacher.

"UFO? They're crazy - those are our balloons!" said Angela Freeman, head of the Milestone School in Mount Vernon. "To me it was the most automatic thing. But it's all over YouTube."

A parent was bringing about 40 iridescent pearl balloons to the school for language arts teacher Andrea Craparo when the wind spent a bunch away around 1 p.m.

"They looked big and they were all together, so it looked like one UFO," said fourth-grader Nia Foster, 9.

7 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä nämä tarinat lentokoneiden "kemikaalivanoista" oikein ovat lähtöisin? Kyllähän noita vesihöryvanoja syntyy ihan normaalista lentoliikenteestä. Muistan kun kerran ajoin autolla San Franciscosta Los Angelesiin tuota viitostietä. Olin lähtenyt aikaisin, pimeän aikaan ja pysähdyin ensimmäisen kerran parin tunnin ajon jälkeen levähdyspaikalle. Aurinko oli juuri nousemassa, mutta vielä hieman horisontin alapuolella, jossain puolen seitsemän maissa aamulla, kun siihen asti kirkas taivas ykskaks oli täynnään lentokoneiden höyryvanoja, vilkas aamun lentoliikenne näiden kahden suuren kaupungin välillä oli alkanut!

  VastaaPoista
 2. Totuus tulee ilmi. Dokumentti ruiskutuksista tulossa:

  http://www.youtube.com/watch?v=te_FOsKL_5Q

  Mitään ei myönnetä, vaikka ruiskutuksia tehty jo kauan.

  VastaaPoista
 3. No,hörhöilyllä ei ole mittaa ei määrää ;-)! Nämä ufojutut ja iänikuiset tarinat USA:n hallinnon kavaluudesta nyt ovat aika vaarattomia, niihin eivät usko kuin "uskovat", "ilmastonmuutos" on huomattavasti vakavampi juttu, se alkaa jo käydä lompakolle eikä naurata yhtään.

  VastaaPoista
 4. jos tarinat usan hallinnon kavaluudesta eivät ole totta niin tutustupa operaatio northwoodsiin ja operaatio gladioon ennenkuin moista sanot.

  VastaaPoista
 5. Tunnistamattomat taivaalla lentävät esineetkin ovat ihan puppua, kunnes niitä sattuu omalle kohdalle :D
  Kumpikaan Vantaan taivaalla ei ollut kylläkään lentävä, toinen enemmänkin kieppuva ja toinen perinteiseen youtube-ufo-tyyliin vaappuva.
  Sattu olemaan muuten vielä sama päivä kun Hesarissa oli ilmotus, että Ilmavoimat on määrännyt lentokiellon Hki-Kotka välille.
  Jälkimmäinen tietysti voi olla sattumaakin, lentosulun syynä joku harjoitus.

  Noista 'chemtrails' jutuista sen verran, että joo, kyllä ne normaalit koneet jättää niitä höyryvanoja myös. Tavallinen suihkuturbiinin vana vaan haihtuu pois selvästi nopeammin, eikä jää leijailemaan paksuna raitana koko horisontin ylle. Näitä vuosia jo ihmetelleenä voin sanoa, että eron suihkuturbiinin vanan ja 'ruiskutuksen' välillä huomaa helposti. Viimeistään siinä vaiheessa kun 'ruiskutettu' pilvi leviää haaleaksi harsoksi taivaalle.

  Kaikki lentokoneista levitettävä tavara suihkutetaan, eikä ruiskuteta, joten jälkimmäinen terminä ei oikein toimi. Arvailuja siitä mitä tämä 'suihku' sisältää on kemikaaleista ja raskasmetallihiukkasista aina H1N1-viruksiin asti. Mene ja tiedä.
  Fakta on kuitenkin se, että jotain sinne taivaalle levitellään...

  VastaaPoista
 6. Tarkennuksena vielä ylempään, eli tunnistamattomattomat esineet siis lensivät, mutta eivät minkään perinteisen laitteen tavoin.

  VastaaPoista