tiistai 9. marraskuuta 2010

(Huonoja) selityksiä blogin hiljaiselolle

Blogi on ollut hiljaa pian kuukauden. On ollut kiireitäkin, mm. USA-matka,mutta se ei kelpaa selityksenä. Jostain syystä vain ei ole saanut itsestään irti sitä,että kirjoittaisi,aiheista ei ole puutetta. Nyt vain alkoi kyllästyttää ... Ehkäpä blogi on vaikuttanutkin,uutinen juuri kertoi,että usko ilmastonmuutokseen on Suomessa gallupin mukaan vähentynyt,nyt vain n.80% uskoo siihen. Aika masentavaa,vaikka edistystäkin on tapahtunut.

Pitäisiköhän vaihtaa blogin aihepiiriä ja alkaa kirjoittaa muista päivän aiheista,mitä mieltä olette Te,lukijani,joiden määrä on tämän tauon aikana vähentynyt päivittäisestä noin 220:sta noin 170:een?

11 kommenttia:

 1. Onko blogin pitäjä perehtynyt viime aikoina esillä olleeseen chemtrails-teemaan?

  VastaaPoista
 2. Kysymys Hannulle: onko oikein että älymystö vaikenee ilmastoasiassa? Uskon, että välillä "metelin" pitäminen voi tuntua turhauttavalta, mutta älä suinkaan lannistu! Historia tulee olemaan sinulle kunniaksi, eli jatka vain taisteluasi totuuden puolesta.

  Ja kirjoittele toki muistakin asioista, jos huvittaa. Kyllä minä ainakin luen niitäkin.

  VastaaPoista
 3. Älä missään nimessä lopeta blogia.Kuka sitten
  kertoisi asian oikean puolen jos tämä loppuu.
  Jätevesi asetus olisi aika maukas blogin aihe
  siinä kun alkaa olla jo hirtehis huumorikin katkolla. Kyllä "mummolta" ja muilta hyväuskosilta vedetään ne viimeisetkin eurot ja
  kyllä sen jälkeen itämeri puhdistuu kunhan kaikissa ok.taloissa on "humpuuki puhdistin" joka ei kuitenkaan toimi, mutta asetus tuli täytettyä ja eu-suomi saa paukuttaa henkseleitä
  brysselissä ja loistaa mallimaana.

  VastaaPoista
 4. Maailman suurin huijaus on aika hyvä otsikko. Täynnä kaikenlaisia valheita media ja niinsanotut dokumentitkin ovat. Aiheita varmaan riittäisi Peak oilista rahajärjestelmään. Viherterrorista puhumattakaan. Meille tavallisille epäileville tuomaille nämä sivustot ovat arvokkaita linkkeineen. Ymmärrettävää sekin että tahtoo usko loppua kun näkee kuinka laajaa mielenhallintateollisuus on.

  VastaaPoista
 5. älä lopeta blogia. itselläni englannin kieli ei juuri taitu ja siksi on hyvä että näitä juttuja saa lukea kotimaisella kielellä. tämä sivusto on käytännössä saanut minut heräämään totuuteen. enkä liene ainoa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuesta!

  Tuo "chemtrail",minä en ole oikein perehtynyt asiaan,en haluaisi olla pelkästään skeptinen,mutta noin äkkipäätä vaikuttaa minusta "ufo"-jutulta? Miksi joku tekisi tuollaista,jokin järkevä selitys pitäisi olla?

  Omakotitalojen jäteveden puhdistuksesta ja uusista vaatimuksista siihen tiedän vain täsmälleen sen,mitä kuka hyvänsä päivän lehtiä lukeva. Kuulosta ylimitoitetulta, ainakin jos ei asu aivan vesistön äärellä,politiikka tuntuisi vahvasti vilahtavan asiassa,veikkaan että lykätään ainakin vaalien yli ;-)!

  Noiden laitteiden valmistajat,en oikein usko niiden tehoonkaan,varmaan odottavat "kieli pitkällä" lakia, "mökin mummoja" on kuulemma törkeästi peloiteltu ja myyty tuhansien eurojen hintaisia laitteistoja. Ei hyvä!

  VastaaPoista
 7. Hei. Älä ihmeessä lopeta jos vain energiaa riittää. Minä olin poissa kun huomasin, ettei sivu päivittynyt, mutta tarkistin kuitenkin aika ajoin josko olisit laittanut materiaalia.

  Tämä on tärkeä sivusto vastustamassa poliittisten voimien touhua. Niin kauan kuin tämä on faktablogi niin ei ole ongelmaa. Asiasta kiinnostuneita riittää.

  VastaaPoista
 8. "No,kosto elää! "Kusetin" porukkaa siellä kuukausimääriä muutamassa aiheessa väittämällä aivan päättömiä. Kyllä olikin hauskaa ;-)!"

  Hehheh. Ja kauankos sitä on täällä jatkunut?

  VastaaPoista
 9. Tämä on asiablogi ja linkit lähteisiin,jos ei ole ainoastaan kotimaisen huuhaan kritisointi,jolloin on mielipide.

  Sanotussa aviisissa halusin selvittää porukan fysiikan ymmärrystä ja katsoa,kuinka pitkälle pystyin harhauttamaan keksityillä teorioilla. Silti mm. heliumpallokeskustelun keskeistä väitettä ei koskaan todistettu oikeaksi tai vääräksi.Tämän halusin tuoda esiin,tiede on epäilyä,epäilyä ja epäilyä ja viime kädessä vain aktuaali koe voi todistaa,mikä teoria on eniten oikeassa.

  VastaaPoista
 10. 80% kuuluu kirkkoon ja sama porukka laulaa kuorossa ilmastohumppaa.

  VastaaPoista
 11. Kun tulee asiaa joka on lähellä sydäntä niinsanotusti, niin siitä täytyy kirjoittaa, tämä on hyvä blogi mutta, jos on niin että tarvitset aikaa ikäänkuin ladataksesi akkuja tämän asian suhteen, niin senhän voi jättää uinumaan ja palata asiaan myöhemmin, kun on kulunut aikaa ja akut ovat täynnä virtaa!
  Parhaiten vain sinä itse tunnet oikean menetelytavan, on tehtävä niin kuin oikealta tuntuu.
  Onnistumisen iloa toivottaen.

  VastaaPoista