keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Jo toinen kansainvälinen ilmaston huipputieteilijä loikkaa ilmastonmuutoksen Titanic´ista !Canadafreepress


By John O'Sullivan Monday, November 22, 2010

"A top East European climatologist, who shared the Nobel Peace Prize with UN global warming colleagues, jumps a sinking ship as ocean data signals a cooler climate.

Dr. Lucka Kajfež Bogataj left cold clear water between herself and her former UN shipmates by declaring that rising levels of airborne carbon dioxide probably don’t cause global temperatures to rise. The news scuppers hope for a change in fortune for the beleagured UN climate agency.

Their doomed ‘ship,’ the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) has been sailing on an ill wind ever since it was struck by that Climategate ‘torpedo’ last year"

7 kommenttia:

 1. Nyt kun paukkuu jo pakkasrajat rikki ja lunta pyryttää ihan urakalla, ei ole enää pokkaa rummuttaa ilmastonlämpeämisestä. Pakkaset on ollut oikea taivaanlahja, että saadaan vihreä vinkuminen vihellettyä poikki :D

  Mahtaa viherpiipertäjiä harmittaa!!

  VastaaPoista
 2. Turha toivo,kyllä ne selityksen keksii ja sehän on vain säätä, kesäkuumilla sensijaan ilmastoa ;-)!

  VastaaPoista
 3. ollei kysymys olisi näin vakavasta asiasta,tekisi mieli melkein naurahtaa "alarmistien" teoretisoinnille. Nyt kun on "poikkeuksellisen" (viimeksi samanlaista muistaakseni 1980 ?)kylmää vuodenaikaan nähden,nämä sanovat että "aivan teorian mukaista,kuumaa kesällä ja kylmää talvella". Minä kyllä muistan,että "ilmaston lämpenemistä" nimenomaan kuvattiin sillä,että kesät ovat sateisia ja talvet lauhoja,lunta ei oikein saada ennen helmikuuta jne.

  Senaattori Kennedy toissasyksynä mokasi maineensa ennustaessaan, ettei Washingtoniin enää koskaan saada lunta. Parin viikon päästä lausumasta Capitol koki historiansa pahimman lumimyrskyn, jossa "ilmastonlämpenemisen isä" James Hansen Greenpeacen hörhöjen kanssa kantoi Valkoisen Talon edessä kylttiä "Ilmasto lämpenee". Ohi kulkevien ihmisten ilmeet olivat kuvaamisen arvoiset. Hansen onkin tämän jälkeen vajonnut täysin katutason agitaatioon ja tullut kahdesti pidätetyksikin. Valtion virkamiehelle tuo olisi vallan sopimatonta puuhaa,ellei omaisi niin vaikutusvaltaisia tukijoita, Al Gore ja Obamakin. Gorehan pian tuleekin Jyväskylään puhumaan ilmaston lämpenemisestä,kovimpia pakkasia ennustetaan samaan aikaan ;-). No,Al´in ilmastouskonnon (totta,hän on perustanut uskonlahkon asiaansa ajamaan!) jumala on jo palkinnut miehen ruhtinaallisesti, tulot ovat satakertaistuneet !

  VastaaPoista
 4. Viime talvi ja tämä talvi tuntuvat olevan sellaisia kuin aikanaan lapsuudessani talvet olivat 80 luvun lopussa ja 90-luvun alussa. Lumi tulee viimeistään marraskuussa ja pakkasta on ihan tuntuvasti, nytkin pohjoisessa ollut jopa 34 astetta miinusta. Tämä vuosikymmen on kyllä ihan liiaksi antanut jalansijaa kaikenmaailman ilmastonmuutoksella rahastajille, ja näin on muutamassa vuodessa maailma saatu ajettua ilmastonmuutos hulluuden partaalle, ja ihmiset menettämään sen vähäisenkin ajattelukykynsä. Jos talvet tästä lähtien ovatkin normaalin kylmiä ja lumisia, niin onkohan tästä seuraava askel sitten se, että povataan jääkauden olevan ovella, ja että ilmasto ei lämpenekkään vaan päinvastoin kylmenee.

  Oma uskoni on että tähän ilmaston oikkuiluun vaikuttaa suuresti auringon aktiivisuus, mutta sitä teoriaahan alarmistit eivät tunnusta, ainoa syy heidän mielestään on ihmisen aiheuttama hiilidioksidin tuotanto. Eli näin ollen ihmisten pitäisi lopettaa myös hengittäminen ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

  VastaaPoista
 5. Sanomalehti Karjalainen jatkaa pohjois-karjalaisten sumutuslinjalla. Nyt rinnastetaan ilmastonmuutos jo maalaisjärkeen, jos ei hölmömpi ole vielä ymmärtänyt "oikeaa totuutta".

  Pääkirjoitusten anonyymit ulosannit on harmittavaa...

  http://lolled.net/kuvaus2/out.php?i=5855_karjalainenilmastonmuutos.jpg

  VastaaPoista
 6. No,kun valtamediakin tuota rummuttaa,maakuntalehtien päätoimittajilta ei voine odottaa omia aivoja ;-) !

  VastaaPoista
 7. Pitäähän sitä propagandaa itäsuomessakin julistaa, etenkin kun siellä taidetaan kaikkein vähiten koko maassa tähän roskaan uskoa. Siellä suunnalla vaan taitaa sitä maalaisjärkeä olla kaksinverroin eteläsuomeen verrattuna.

  VastaaPoista