torstai 23. kesäkuuta 2011

EU:n talouskomissaari kyseenalaistaa ilmaston lämpenemisen

LÄHDE


Järki alkaa voittamaan jopa EU:ssa?

10 kommenttia:

 1. Nyt on näköjään yks U.S.A:n presidettiehdokaskin todennut että ilmastonmuutos on täyttä puppua, Ilta-sanomien mukaan.

  VastaaPoista
 2. "Kiinan hiilivoimaloiden rikkisaaste peittää ilmaston lämpenemisen"

  http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/2011/07/kiinan_hiilivoimaloiden_rikkisaaste_peittaa_ilmaston_lampenemisen_2704000.html

  Aika yllättävää, että asia käännetään nyt noin toisin päin, että teollisuus jäähdytääkin ilmastoa???

  -Lassi

  VastaaPoista
 3. "Uutinen" kuuluu sarjaan AGW teoreetikkojen ontuvat selitykset.

  Todellisuus on, että aurinkosyklien heikentyminen viilentää ilmastoa. Ilmasto lämpeni 1980- ja 1990-lukujen voimakkaiden aurinkosyklien (21 ja 22)ja valtamerien lämpökapasiteetin johdosta.

  Aurinkosykli 23 oli jo edellisiä heikompi ja jatkossa viilenee edelleen, kun syklit 24 ja 25 jäävät heikoimmiksi kuin 200 vuoteen.

  VastaaPoista
 4. Ihan turhaa on selittää. Ihmisen vika:

  http://www.tekniikkatalous.fi/energia/kiinan+rikkipaastot+piilottavat+ilmastonmuutoksen/a651022

  VastaaPoista
 5. Niin, tuollahan sitä taas selitettiin päivälehden palstoilla ihan Kuopion yliopiston proffan sanoin, "oudot" sääilmiöt (muistelen noita olleen lapsesta saakka) "ilmastonmuutoksen" aiheuttamia ja kuten huomaamme, "talvet ovat leutoja ja lumettomia" ;=).

  VastaaPoista
 6. Huomaan, että blogiini on linkitetty tuhdisti mm. taholta "kasbach". Minä en tunne lähdettä, enkä ole ehtinyt lukea kommenttejaan ja linkkejä. Siellä voi olla ihan täyttä asiaa, mutta haluan kuitenkin muistuttaa, etten minä ole niissä esitetystä vastuussa tai edes tietoinen, mitä siellä esitetään, en kuitenkaan halua häiritä vapaata sananvaihtoa.

  VastaaPoista
 7. HS ja monet muutkin mediat uutisoivat miten Australiassa ehdotetaan hiilidioksidipäästöjen verottamista. Uutisessa puhutaan miten "pahimmat saastuttajat" pannaan verolle.

  HS:n mielestä CO2 on siis pahin "saaste" mitä ilmaan työnnetään - järkyttävää uutisointia taas kerran.

  VastaaPoista
 8. Joo, valitin taannoin Pentikäiselle, ettei ilmastonmuutoskritiikkiä julkaista ja tämä väitti, ettei ole huomannut sellaista ja palkkasi pian uusiksi kolumnisteikseen Vihreän Langan päätoimittajan ja aktivisti Risto Isomäen.

  VastaaPoista
 9. http://ilmatieteenlaitos.fi/ajankohtaista
  jaa-a ja ilmatieteenlaitos jatkaa saneltua linjaansa

  VastaaPoista
 10. CERN:hän jatkaa toisella laajemmalla koesarjalla ensimmäisestä saatujen lupaavien tulosten rohkaisemana Svensmarkin teorian tutkimista, jossa
  aurinkotuuli säätelee maahan iskeytyvän ja pilvien tiivistymisytimiä muodostavan kosmisen säteilyn määrää. En ole seurannut, kenties uusia tuloksia jo on julkaistukin?

  VastaaPoista