tiistai 23. elokuuta 2011

Vihreät vastustavat kaikkea edistystä
Jos meillä olisi energianlähde, jopa hiiltä halvempi ja tuottaisi vain puolet sen hiilidioksidipäästöistä ja 20% muista haitallisista aineista, emmekö ottaisi sen riemuiten vastaan? Epäilemättä, mutta eivät vihreät, ainakaan Amerikan vihreät, eli Sierra Club, joka vastustaa maakaasuakin. Onko vihreiden todellinen agenda sama kuin kommunistien, kurjuutta kaikille?


FORBES

3 kommenttia:

 1. Valtaosa vihreistä nyt vastustaa ihan kaikkea, suurimmalla osalla ei tunnu olevan minkäänlaista tietoa tai ammattitaitoa ympäristöasioista.

  VastaaPoista
 2. "Onko vihreiden todellinen agenda sama kuin kommunistien, kurjuutta kaikille?"
  Etkö muista ketkä aikoinaan perustivat Suomessa vihreät ry (myöhemmin puolueeksi muuttui puoluetuén takia) - taistolaiset olivat aikoinaan suurin ryhmä vihreissä!
  Mielenkiintoista on se, että tämä taistolaisten paratiisiksikin kutsuttu maa aikoinaan pystyi tuottaamaan maailman suurimmat saasteet, pienimällä mahdollisella (hyödyllisellä) tuotannolla. Valitettavasti me suomalaiset joudumme maksetaan vielä pitkään näitä paratiisin tuotoksia (mm. Itämeri)- vaikka kyseinen maa omaa maailman suurimmat luonnovarat. Esimerkkinä on nämä pienpuhdistamot, ettemme vaan kuormittaisi Itämerta, uusien laivojen rikkipäästöjen rajoitukset jne!
  Todellakin, kurjuutta kaikille ja vihreiden mukaan meidän kaikkien pitäisi asua kaupungissa (vuokralla) ja lisäksi kaikki omaisuus pitää mahtua fillarin tavaratelineelle.

  VastaaPoista
 3. No mutta eikös aikalailla kaikkien uskontojen pyrkimys ole sama, kurjuutta ja kurinalaisuutta kaikille, tai muuten joutuu helvettiin (tässä tapauksessa maailmanloppu tai ekokatastrofi). On se kiva että meillä on vihreät ja kristilliset samalla hallituksessa, saadaan ikäänkuin kaksi huuhaata samassa sicpäkissä..;)

  VastaaPoista