maanantai 5. syyskuuta 2011

"Luontoliitoilta" pois 5 miljoonaa - järkiesitys valtionvarain ministeriöltä
Valtionvarainministeriö on tehnyt esityksen, jossa luontoliittojen rahoitusta vähennettäisiin viidellä miljoonalla eurolla ja järjestörahoitusta leikattavaksi 18%.
Järjestöt itkevät asiasta tänään hesarin nk. "mielipiteessä" (joka on vain ilmastouskovia varten).

Tämä on oikeansuuntaista kehitystä,ovathan nämä vihreiden valtaamat järjestöt jo aivan tarpeeksi sabotoineet elinkeinoelämää mm. tuolla "lentävällä rotalla", liito-oravalla ja nyt ovat sitten varsinaisesta tehtävästään täysin erinneinä keskittyneet ilmastohumpan edistämiseen esikuviensa, kuten WWF:n mukaan.

Helsingin Sanomat paahtaa nykyisin joka numerossaan "ilmastonmuutosta", tämän päivän aviisin pääkirjoituksessa sana on mainittu peräti neljä kertaa, vaikka aihe on vain keskimääräistä rankempi sadekuuro Helsingissä. Yhdysvalloissakin muutamat "tiedekirjoittajat" yhdistävät tavallista rajumman sään heti "ilmastonmuutokseen", vaikkei tuosta ole minkäänlaista tutkimustietoa tukena. Tässä esimerkki:


30-luvulla oli lämpimämpää


Ilmastotieteen "Grand Old Man", Virginian yliopiston ilmatieteen professori emeritus ja mm. Yhdyvaltain sääsatelliitiohjelman ensimmäinen johtaja, S. Fred Singer toteaa tuoreessa esitelmässään ilmaston lämpenemisestä: "Sitä ei yksinkertaisesti ole" :


Fred Singer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti