sunnuntai 11. syyskuuta 2011

WTC911 ja ilmastonmuutos(WTC911 avaruusasemalta kuvattuna)


Tietokirjailija Petteri Järvinen analysoi hienosti tapahtumaa blogissaan:


Petteri Järvisen blogi


Tapahtumasta teki "Amerikan Tekniikan Maailma", Popular Mechanics lehti aikoinaan erittäin perusteellisen tutkimuksen haastatellen satamäärin eri alojen asiantuntijoita, salaliittoteorioita ei todellakaan tarvita ja näkiväthän miljoonat ihmiset kautta maailman terroristien kaappaamien koneiden törmäykset torneihin:

PM-lehden artikkeli aiheesta


Mutta, lopuksi otsikon aiheeseen, miten WTC911 liittyy "ilmastonmuutokseen" ? Kun koko USA:n lentoliikenne määrättiin maahan kolmen päivän ajaksi, se antoi ilmastotieteilijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia kymmenien tuhansien koneiden tiivitymisjuovien eli pilvien vaikutusta lämpötilaan. Väite siitä, että vesihöyry eli pilvet lämmittävät Maata on eräs ilmastouskovien avainväitteistä, koska hiilidioksidi yksin ei edes teoriassa selitä kuin osan lämpenemistä. Tulos oli "uskovien" kannalta masentava, lämpötila nousi selvästi,yli yhdellä C-asteella noiden päivien aikana yli 4000 Yhdysvaltain mittausasemalta kautta maan saatujen lukemien mukaan. Tätä uutista ei täällä juurikaan valtamedioissa noteerattu, kuten ei yleensäkään ilmastoteologian vastaista materiaalia:

CNN:n uutisointia aiheesta

9 kommenttia:

 1. Muuten, mihin katosi tämä otsonikadon uhka? Tämä uhka taisi olla ensimmäinen kylmän sodan päättymisen jälkeinen - koko maapalloa "uhanneista" katasrofeista!
  Näin yht'äkkiä luulisi, että tämä terrorismin uhka olisi suurempi kuin mitä tämä "antropogeenin" ilmastonmuutos;)

  KYL

  VastaaPoista
 2. Niin, tämä "otsoniaukko" etelänavalla todettiin vasta satelliittikauden alussa, 70-luvulla, kuka tietää, ettei se ole luonnollinen ilmiö? Tuo tutkimus CFC-yhdisteiden "syyllisyydestä" siihen, vaikkakin nobelin toi tekijöilleen, oli kuitenkin teoreettinen, laboratorio-oloissa tehty.

  VastaaPoista
 3. I know it`s true, oh so true, ´cause I saw it on TV (John Fogerty). 9/11 was a inside job.

  VastaaPoista
 4. Siinähän sitä todistetta tulikin ;=).

  VastaaPoista
 5. Televisioko todistaa että torneihin osui matkustajakoneet?

  VastaaPoista
 6. Muiden muassa, silminnäkijöitäkin oli miljoonittain, mm. New Yorkin lennonjohto ja poliisi, palokunta jne. Nuo kaikkiko olisivat mukana salaliitossa? Elämä tulee aika vaikeaksi, jos ei voi enää uskoa mitään, minkälainen todiste asiasta vakuuttaisi sinut?

  VastaaPoista
 7. WTC sitä, WTC tätä.. eipä noista ota selvää joten olen ennemmin päättämättä mihin uskon. Aika näyttää jos näyttää. Jos ei niin olkoot, ihan yks lysti kun korruptio rehottaa muutenkin joka puolella ja raha on se ainut mikä tuntuu ihmisiä kiinnostavan.

  Tässä aika hauska video jonka mukaan ei kuitenkaan kannate mielipidettään rakentaa. Joka tapauksessa siitä saa ainakin sellaisen käsityksen että täysiä toheloitahan ne siellä amerikoissa on.

  http://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 8. Tällaisia pilkkakirveitähän löytyy (en katsonut videota, en koskaan youtubea, sieltä saa viruksia), mm. Michael Moore, tämä sotkuinen possukka, joka valehtelee ohjelmissaan niin että korvat heiluvat, mutta rahaa tulee.

  VastaaPoista
 9. 911-kajahtaneiden keskustelu tuolla nk. "Tieteen"
  pulinapalstalla saa huvittavia piirteitä, tässä esimerkkiä:  Seppo_Pietikainen
  Viestin otsikko: Re: 9/11 keskusteluLähetetty: Ke Syys 14, 2011 10:01 am  Liittynyt: To Loka 18, 2007 2:24 pm
  Viestit: 5499
  Paikkakunta: Vantaa
  martin x kirjoitti:
  Mikä sen WTC 7:n sitten romahdutti, jos se ei tapahtunut tulipalojen takia ?


  Yksi nurkka räjäytettiin äänettömällä minivetypommilla, toinen nanotermiitillä, loput kaksi nurkkaa näkymättömillä caterpillareilla ("pull it" -käsky, nääs).

  (heko;=)

  VastaaPoista