sunnuntai 11. joulukuuta 2011

BURBAN:in kerjäläisooppera päättyi tyhjään julkilausumaan - Nyt vaaditaan globaalia "ilmasto-oikeutta"

Durbanin jättikokous runnoi yliajalla tyhjänpäiväisen "konsensuksen" muka Kioton jatkamisesta. Kun päätöksen takana on muutama kymmentä kehitysmaata, eli ne jotka toivovat vastikkeetonta rahaa agendalla, mutta yksikään merkittävä teollisuusmaa ei siihen sitoudu,on todellakin taas tuhottu miljardeja ja lisätty delegaattien lennoilla pienen valtion vuosituoton verran ilmakehän hiilidioksidia täysin turhaan.

Saarivaltiot, Malediivit etunenässä ovat käsi ojossa, "hukumme",vaikka tutkimukset yksikäsitteisesti kumoavat meren pinnan nousun legendan, Malediiveilla se on itse asiassa laskenut. Nyt sitten hahmotellaan pakkotoimia, kuten YK:n ehdotus maailman-
laajuisesta "ilmasto-oikeudesta" ja meillä vihreiden huutamasta "ilmastolaista".
"Ilmastorahastokin" perustettiin, ikävä kyllä kukaan ei ole lupautunut siihen antamaan senttiäkään, ehkäpä Suomi voisi maksaa koko lystin, maksammehan jo vaikkapa
Great Britannian EU-maksuja lähes pari sataa miljoonaa vuodessa.ilmasto-orkut


foxnews


Ja uskoville ihmeitä löytyy sielläkin, missä muut eivät niitä näe:


Ville Niinistö

4 kommenttia:

 1. Kirkon ulkomaanapu on yksi "sopimukseen" pettynyt taho. Miten kirkon ulkomaanapuun vaikuttaa tämä hömppä?
  Luin tuossa uusinta Humanistia, jossa teologi Suvielise Nurmi kirjotti mm. "poliittinen tavoite on lämpenemisen pitäminen ilmastollisen keikahduspisteen alapuolella". Ensin, en tiedä mitä ilmastonmuutoksella on tekemistä humanismin kanssa ja toiseksi lainaan Mika Ylianttilan blogista seuraavan tekstin:

  "Mitä on teologia koskaan sanonut, josta olisi ollut vähäisintäkään hyötyä kenellekään? Milloin on teologia koskaan sanonut mitään, mikä on todistettavasti totta mutta ei itsestään selvää? Olen kuunnellut teologeja, lukenut heitä, väitellyt heidän kanssaan. En ole koskaan kuullut kenenkään heistä sanovan mitään vähänkään käyttökelpoista, mitään mikä ei ole ollut joko lattean itsestään selvää tai suoranaisesti virheellistä".

  VastaaPoista
 2. Siellä pääasiassa sovittiin asioiden sopimisesta seuraavissa kokouksissa, jos riidoilta vältytään. http://ilmastorealismia.blogspot.com/2011/12/kun-vihrea-ilmastokokous-maailman.html. Tästä näkökulmasta maailma kyllä pelastettiin vihreältä "pelastukselta".

  VastaaPoista
 3. Ville Niinistö (vihr.) vaatii että Suomessakin tulee vähentää metsäkadon määrää.
  Koko maapallon metsistä on Suomessa 6-7 promillea. Suomen metsien avohakkuukin olisi ilmaston kannalta kuin hyttysen pieru, mutta silti tämä pelle haluaa ajaa metsätaloutemme ahdinkoon.

  VastaaPoista
 4. @kyl

  Ihan samaa minäkin ihmettelin ja samoin olen ihmetellyt mm. WWF:n intoa tässä asiassa. Silloin kun WWF vielä keskittyi omaan alueeseensa eli villieläinten suojeluun,minäkin saatoin antaa roposen keräykseensä,mutta en enää.

  Mitä merkillisimpiä asioita ajetaan "ilmastonmuutoksen" varjolla,vihreille isänmaan partureille se tietenkin on toteutunut unelma globaalista länsimaisen elämäntavan sabotoinnista.

  VastaaPoista