maanantai 5. joulukuuta 2011

IPCC Durbanissa: Kymmenessä 54 000:sta Himalajan jäätiköistä sulamista
TELEGRAPH UK


Olipas todistusvoimainen väite "jäätikköjen sulamisesta" ! Tähän oli Pachauri sentään saanut tutkimuksen tapaista, aiempi IPCC:n väite ("Himalajagate")perustui vuoristo-oppaiden kertomaan, yhtäkään tieteellistä tutkimusta ei aiheesta ollut. Ja tässäkin edelleen tuo virheellinen väite, että jos jää sulaa, asukkaat alhaalla jäävät ilman vettä. Ei vesi jäätiköstä tule,vaan sateesta rinteille!

3 kommenttia:

 1. "Herra vanhempi insinööri"

  Eikö näiden jäätiköiden pitänyt sulaa tai olla sulaneet jo vuonna 2009? Rahaakin muistaakseni kerättiin tämän tapahtuman vuoksi ja kuten huomaat - niin ilmeisesti näillä rahoilla on ollut vastinetta ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä,kuten Malediivien piti olla hukkunut ja tuon todistaakseen presidenttinsä piti hallituksensa näyttökokouksen sukelluspuvussa veden alla tässä taannoin. Mörner,joka todisti merenpinnan Malediiveilla laskeneen, otettiin tutkimusryhmineen ensin kuninkaallisesti vastaan,mutta karkoitettiin kiviä heitellen ikuisiksi ajoiksi,kun julkaisi tuloksensa. Varmuuden vuoksi Greenpeacen iskuryhmä rantautui pian tämän jälkeen Maleen ja sahasi poikki puun,joka oli oleellinen osa Mörnerin todistelua.

  VastaaPoista
 3. Himalajan jyrkillä rinteillä tapahtuu myöskin lumivyöryjä jotka alempiin kerroksiin tultuaan sulavat. Huipullahan on aina n. 40-50 c-asteen pakkanen. Se siitä Himalajan sulamisesta.

  VastaaPoista