perjantai 25. maaliskuuta 2011

"Earth Hour" - Älä alistu viheruskon tottelevaisuuskokeeseen

Viheruskon vuoden tottelevaisuustesti, "Earth Hour" on taas huomenna lauantaina. Se on testi siitä,kuinka olet omaksunut aivopesun. Sen vaikutukset ovat vain negatiivisia, voimaloille suuri kulutuspiikki alaspäin voi vahingoittaa laitteita,ihmiset tuhertavat kynttilöiden kanssa ja tulipalojen määrä lisääntyy, eläimet pelästyvät ja roistot käyttävät pimeää hyväkseen ryöstääkseen, mukiloidakseen ja raiskatakseen.

ÄLÄ MENE HALPAAN - kaikki nämä "valottomat tunnit", "autottomat päivät" ja "lihattomat ateriat" ovat vain viherfasismin, länsimaisen yhteiskunnan ja elämänmuodon tuhoamisen aivopesun testauksia. PIDÄ VALOT PALAMASSA, mielellään sytytä pari ylimääräistä lamppua tasatakseni narutettavien aiheuttamaa haittaa voimaloille.

Pari vuotta sitten lehtimiehet USA:ssa menivät viheprofeetta Al Goren ökytalolle (14 kertaa keskivertokodin sähkönkulutus) Nashvilleen katsomaan,noudattiko profeetta itse oppiaan. Eipä tehnyt, Ali talossa loistivat kymmenet lamput kuten aina. Mikä sopii härjälle, ei sovi Juppiterille, ajatteli kai Al.

10 kommenttia:

 1. Riikka siellä nyt "räväyttää" milloin mitäkin;).

  Kun pyydettiin,yritin tuoda lehteen hieman järkeä ja kirjoitinkin jo neljä julkaistua kolumnia. Nyt kuitenkin alettiin sanelemaan,mitä saa ja mitä ei kirjoittaa ja homma on katkolla. Tämän päivän lehdessä pitäisi tulla ydinvoimamyönteinen kolumnini muutoin ydinvoimavastaisen aviisin sivuilla,sen sain läpi uhkaamalla lähteä.

  VastaaPoista
 2. Johan Tranberg,lähetätkö kommenttisi uudelleen,poistin tapaturmaisesti!

  VastaaPoista
 3. Moi Hannu!

  Hyvä meininki sinulla! Anna palaa!

  Minä olen aina ihmetellyt miten tiedemies voi väittää ettei ole mielekästä ajatella mitä oli ennen havaittavan maailmankaikkeuden alkua.

  Tietysti me voimme ja meidän pitää pohtia mistä näkyvä maailmankaikkeus syntyi ja mitä oli ennen näkyvän maailmankaikkeuden alkua.

  No, minä tavan duunari olen kehittänyt kolmiulotteisen mallin joka selittää mistä ja miten näkyvä maailmankaikkeus syntyi.

  Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista, ole hyvä

  http://www.youtube.com/watch?v=z0Gp9HXG3Uk

  .

  VastaaPoista
 4. Earth hour bullshit !
  Pitääpä sytyttää kaikki valot klo 20:30

  VastaaPoista
 5. Tämä sopii tähän näytille.

  VastaaPoista
 6. Viime vuonna Uudessakaupungissa kuoli vanha mies, kun Earth Hourin pimentämällä kadulla harhautui ajotielle ja jäi auton alle. Käveli keskellä tietä. Tuli autoilijalle ihan yllätyksenä pimeässä. Kai tähän pitäisi sitten suhtautua niin, että "Yksi hiilijaanjälki vähemmän" varmaan.

  VastaaPoista
 7. Oli pakko edes vähän yrittää tapapainottaa tota valotonta tuntia. Laskin äkkiä kuin paljon sulaketaulun nallit kestää kuormaa ja sen edestä härveleitä päälle! Ilmastonmuutos=businessvedätyshuijaus, ja kaikki sen johdannaiset karmeita pommeja, mm. "eko"diesel, E10 tai energiasäästölamput, mutta satojen miljardien bisnes!!

  VastaaPoista
 8. Olen jo vuosia tasoittanut Earth Houria omalta osaltani. Tänä vuonna sain 10560 watin keskikuorman talossani ko. tunnille laittamalla esimerkiksi astian- ja pyykinpesukoneet sekä kuivausrummun päälle ja kokkaamalla itselleni pekonia (aijai liharuokaa). Suurin tehopiikki tunnin aikana oli hieman yli 19kW. Ja meillä ei ole sähkösaunaa :-)

  VastaaPoista
 9. En allekirjoita väitettä.

  Ensinnäkin, jos tällaisilla tempauksilla saadaan edes muutama länsimainen superkuluttaja miettimään selviääkö yhtään tuntia ilman valoja, tavoitteeseen ollaan päästy. Ja haluaisin nähdä sen kysyisen dokumentin asiasta että Earth Hour:n aikana voimalat olisivat vaurioittuneet.

  Ainoa huono puoli, jonka Earth Hourista keksin on se että se kestää vain tunnin ja että se on vain kerran vuodessa.

  Ja väitteesi että eläimet säikkyvät. Tulipalojako? Sillä valosaasteen on tutkitusti sotkevan joidenkin eläinlajien vuorokausirytmiä ja mm pilvenpiirtäjien valojen on todettu haittavaan lintujen luonnollsia vaellusreittejä.

  Ja että viherfasismia? Länsimainen elämäntapa on tutkitusti kestämätön. Olen mielelläni tämän aivopesun uhri, jotta lapsenlapsillani olisi myös elinkelpoinen maapallo elettävänään.

  -Jokelainen

  VastaaPoista