lauantai 14. tammikuuta 2012

"Top Secret" - ilmainen kirja blogimuodossa!
Olen aloittanut kokeellisen kirjaprojektin blogimuodossa:


TOP SECRET


Kerron siinä kirjamuodossa tiedetoimittajan ja korkean teknologian myyntimiehen urani tapahtumista. Osa niistä on niin "kuumia", että vasta nyt, yli kahdenkymmenen vuoden päästä ne voidaan julkaista vaarantamatta eräiden henkilöiden turvallisuutta tapahtumissa, jotka liittyivät Neuvostoliiton hajoamiseen ja teknologian kulkemiseen lännestä itään ja päinvastoin. Tarinat voivat vaikuttaa mielikuvitukselta, mutta todellisuus usein peittoaa parhaatkin kuvitelmat. Linkki "kirjaani" on pysyvästi tässä blogissa oikealla ja linkitän tänne ingressin uusista jutuista aina kun sellainen tulee julki ym. blogissa. Nautinnollisia lukuhetkiä, blogi tarjoaa mahdollisuuden arvosteluun ja kommentteja julkaistaan ennakkotarkistettuina!"Syvyyksien sankarit" nyt Top Secret-blogissa! (linkki yllä).


"Kirjoitin vuonna 2007 Tekniikan Maailmalle artikkelin syvänmeren sukellusveneistä,joka julkaistiin TM:n numerossa 21. Olin aikoinani, 1980-luvun lopulla (MIR valmistui 1987)tietämättäni ollut mukana laitetoimittajana tässä silloin huippusalaisessa projektissa"

2 kommenttia:

  1. Vuonna 1993 olin vientipäällikkönä firmassa joka vei tavaraa Murmanskiin. Silloiset tehopc:t (486/33, 25.000 markkaa) jäivät systemaattisesti Suomen tullissa kiinni ja tarkastettaviksi. Kaikki kuitenkin läpäisivät tarkastuksen ja itää kohti... :)

    VastaaPoista
  2. Interscan ei ollut luokiteltua tekniikkaa. Siirsin kommenttisi myös tuonne "Top Secret":in puolelle,jossa kommentoin perusteellisemmin!

    VastaaPoista