keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Alarmistit aliarvioivat auringon vaikutuksen(Scafetta model vs. IPCC projections)LÄHDE


"Top Secret" tänään:


Onko Iranilla Shkval-supertorbedo?

5 kommenttia:

 1. Alarmistien mielestä tähdetkin varmaan syntyvät suurista hiilidioksidikeskittymistä.

  VastaaPoista
 2. Leaked: Conservative Group Plans Anti-Climate Education Program

  The Heartland Institute funds climate skeptics, including Center for the Study of Carbon Dioxide and Global Change founder Craig Idso, physicist Fred Singer and geologist Robert Carter

  "The climate change education project is funded so far by an anonymous donor who has given $13 million to the Institute over the past five years. Proposed by policy analyst David Wojick, who holds a doctorate in epistemology and has worked for coal and electricity generation companies, the project would create education "modules" written to meet curriculum guidelines for every grade level."

  ""These documents are breathtaking, and they reveal what many of us have long suspected: That there is a campaign afoot by groups directly funded by the fossil fuel industry and right-wing foundations such as Koch Industries to mislead the public about climate change," Pennsylvania State University climatologist Michael Mann wrote in an email to LiveScience."

  http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=leaked-conservative-group

  VastaaPoista
 3. @Neocon

  Niin ja mitäpä pahaa siinä,jos joku rahoittaa myös vastapropagandaa vihervasemmiston valtaamalle yliopistopropagandalle? Paljon tuomittavampaa on, että yhteiskunnan, meidän veronmaksajien rahoilla tuputetaan yksisilmäistä alarmistituubaa. SciAm oli hyvä ja luotettava lehti vielä vanhan Jonathan Piehl´in (joka vastasi jopa minullekin) kaudella, John Rennien aikana se kallistui vasemmalle ja tämä nykyinen nainen aloitti palopuheella ilmastoalarmismin puolesta. Sääli ennen hyvää lehteä,jolla nyt on "agenda"! Peer Review alkaa olla
  vitsi nykyisin.

  VastaaPoista
 4. Meikäläinen muuten keksi ratkaisun maapallon energiaongelmiin:

  Tehdään hiilidioksidilla täytetty massiivinen lasirakennus, joka on niin lämpöeristetty kuin mahdollista. Sen jälkeen vain odotellaan, että rakennuksen lämpötila nousee yli viiteen miljoonaan asteeseen ja tungetaan vetyä sekaan, niin fuusiorekatori on valmis! IPCC:n mallien mukaan tässä ei pitäisi kestää kuin viisi vuotta!

  VastaaPoista
 5. @Anonyymi

  Taitaa fuusio vaatia vähän kuumempaa kuin mihin auringonsäteilyllä päästään,mutta vitsinä ihan hyvä;).

  VastaaPoista