keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Himalajan jäätiköt - tosiasiat eivät häiritse alarmisteja


LÄHDE


"The Himalayan glaciers aren’t melting, at least for the moment, says a recently study published in Nature. Between 2003 and 2010 the effective change in the size of glaciers in the high mountains of Asia was “not significantly different from zero,” said a British scientist not involved with the study.."

4 kommenttia:

 1. Ilmastohuijauksessa on selkeästi UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN agenda näkyvissä.

  CO2-ilmastonmuutos on 100% valheuskonto, samoin kuin evoluutioteoria.
  Mutta entäpä jos ne todella ovatkin apinoiden jälkeläisiä ne ilmasto-vouhkaajat?

  Todisteet ainakin puhuvat puolestaan, kun niin idioottimaista tiedettä tekevät!
  Pari kuukautta on harkittu TM:n tilauksen lopettamista. Pysyisivät tosiasioissa. Roskatiede ei kiinnosta. Selittivät sikajuttuakin ja tietysti päin h...ttiä se juttu kerrottiin.

  VastaaPoista
 2. Mörököllin velipuoli23. helmikuuta 2012 klo 21.35

  Seppo puhuu asiaa. CO2 ei ole koskaan ollut draiveri ilmaston vaihtelussa. Eikä tule sitä koskaan olemaankaan. Jopa IPCC -jepet myöntävät, että CO2 tuplaus voi maksimissaankin nostaa lämpötilaa noin yhdellä asteella. JA KUN NÄIN ON, APUUN HE HUUTAVAT VESIHÖYRYN POSITIIVISTA PALAUTEKYTKENTÄÄ. Nyt on vain niin, että sellaista kun ei ole yksikään ilmastotieteilijä pystynyt osoittamaan.

  VastaaPoista
 3. Niinpä, ja mikä olikaan Suomen ilmastolasku vuodessa, yli 500 miljoonaa? Minne ne rahat menee? Todennäköisimmin ahneille huijareille. En ole profeetta, mutta sen sanon, että huijareille on tulossa pian kovat ajat.

  VastaaPoista
 4. @Seppo

  Tulisikin,mutta uskallan epäillä. Päättäjät ja nauttijat ovat niin isoja,että riippumatta tosiasioista huuhaa ja rahastus jatkuu ja todennäköisesti "energialasku" vain suurenee vuosi vuodelta.

  VastaaPoista