sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Australian lämpenemisen tutkimus täyttä huuhaata

American Meteorological Society Näin meitä huijataan. American Meteorological Society julkaisi vasta uuden proxy-tutkimuksen Australian lämpötilan kehityksestä alkaen 1300-luvulta ja päättelee sen perusteella (jonka meidän vihermediammekin täällä riemuiten julkisti), että ihmisen toiminta 20. vuosisadalla on syynä lämpenemiseen. Ehkäpä tutkijat olettivat, etteivät ihmiset osaa lukea tutkimuksen todellisia tuloksia, jotka itse asiassa toteavat lämpötilan olevan virherajoissa nyt aivan saman kuin 1300-luvulla, erotus 20. vuosisadan "hyväksi" on + 0.09 astetta, yhdeksän sadasosa-astetta, alle kymmenesosa astetta! Kuten alla huiputuksen blogissaan paljastanut tri John Ray sanoo, suuri yllätys eivät ole tulokset vaan se, että he ilkesivät julkistaa ne (tai yhteenvedon) sen sijaan, että olisivat haudanneet ne "six feet under". "What they actually found is quite hilarious. They found that the current temperature in the Australian region is essentially identical with the temperature in the 13th century! To be precise, it was just nine hundredths of one degree warmer in the 20th century than it was in the 13th century. A better disproof of 20th century warming would be hard to imagine. The big surprise is that they didn't deep-six their study instead of publishing it"

16 kommenttia:

 1. Olisiko niin, että saadakseen poliittisesti epäkorrektit tulokset julki, tutkijoiden täytyi kirjoittaa yhteenvetoon täyttä soopaa.

  VastaaPoista
 2. Tuli vähän offtopicina mieleen kun olet puhunut siitä eräästä aurinkopurjeprojektista ja siitä miten se epäonnistui kun ostivat venäläisiä sukellusveneohjuksia laukaisuun... Niin eivät kai he yrittäneet laukaista veden alta laukaistavaksi suunniteltua ohjusta maanpinnalta? Sukellusvenohjuksethan on suunniteltu olettaen, että ne ammutaan pinnan alapuolelta...

  VastaaPoista
 3. @Anonyymi

  Tiedäpä noista,muistelen kuitenkin kerrotun, että ensimmäisen laukaisun ohjus räjähti heti pintaan tultuaan Barentsinmerellä, joten kai sukellusveneestä sitten;)!

  VastaaPoista
 4. Jep, se oli siinä tapauksessa sitten sitä kuuluisaa ryssän laatua.

  VastaaPoista
 5. @Muuten hyvä asia,mutta ampuessaan jenkkejä saattaa
  pudota meidän niskaamme!

  VastaaPoista
 6. Niinpä. Uskoisin kyllä, että ainakin maanpinnalta ammuttavien ohjusten uudemmat mallit ovat ihan toimivia, näin ainakin testeissä. Olisi nimittäin aika naurettavaa jos eivät olisi, tekivät kuitenkin miehitetyn avaruuslennon jo 60-luvulla. Sen sijaan neuvostoaikana tai välittömästi romahtamisen jälkeen valmistettuihin malleihin en hirveästi luottaisi.

  VastaaPoista
 7. Tuo huipputeknologia taisi eniten kärsiä neukkulan romahduksen myötä,strategisia metalleja yms. salakuljettiin maasta mielettömiä määriä ja tutkijoita siirtyi länteen. Vierailin kutsuttuna juuri ennen romahdusta sekä Neuvostoliiton (Novosibirskin yliopisto, elokuu 1990), että Yhdysvaltain (NASA Langley, helmikuu 1991) lasertutkimuksen huippulaboratorioissa ja ero oli valtava. Kun lännessä optinen laserlaboratorio on kymmenen kertaa leikkausalia puhtaampi (pölyttömämpi) tila, Novosibirskissä pölykerros peitti laitteita ja hiekka narskui kenkien alla.
  Onhan mahdollista tietenkin,ettei meille näytetty "kaikkein pyhintä".

  VastaaPoista
 8. Neukkulan romahduksen jälkeenhän siellä oli täysi kaaos. Nyt kuitenkin oikeastaan Putinin noustua valtaan on alkanut tapahtua paljon. Länsimediahan mollaa Putinia minkä kerkeää, mutta faktat puhuvat Putinin puolesta. Siinä missä Jeltsinin (lännen mies) aikana elintaso laski niin Putin kaksinkertaisti elintason muutamassa vuodessa ja nyt positiivinen kehitys on alkanut näkymään muillakin sektoreilla. Ongelmanahan on vielä korruptio, mutta sitä on vähän hankalampi kitkeä. Toisaalta monissa mittareiden mukaan korruptiovapaissa maissa kuten Suomessa on hyvin paljon korruptiota, mutta se ei ole yhtä näkyvää...

  Kuitenkin naurettavin argumenteista on demokratiakehitys, miten demokratiakehitys voisi olla heikentymässä jos sitä ei koskaan ole ollutkaan?

  VastaaPoista
 9. Öljy ja kaasuhan se on, jolla rahaa tulee,mutta pelkän raaka-ainetuottajan maa ei koskaan nouse maailman johtoon.

  VastaaPoista
 10. Tuo on sinänsä ihan totta. Nyhtän siellä yritetään juuri saada taloudesta monipuolisempaa. Toinen kysymys on sitten haluammeko minkään maan saavuttavan vahvempaa suurvalta-asemaa kuin jenkeillä on nyt...

  VastaaPoista
 11. Tuohon edelliseen vielä lisäyksenä, että juuri "kauhun tasapainon" säilyminen on kriittistä. Mielestäni Venäjän ja Kiinan tulisi juuri hiukan vahvistua ja Euroopan ehkä siinä samalla niin saavutettaisiin hyvä tasapaino. Jos Iran vielä saisi ydinaseen niin ei Lähi-Idässäkään uskallettaisi sotia :)

  VastaaPoista
 12. Samalla logiikalla (tai sillä väitteellä,ettei P-Koreaan uskalleta hyökätä sen ydinaseen jodosta) Suomenkin pitäisi pikimmin hankkia ydinase,eipä ryssä uskaltaisi hyökätä?

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti. Kuitenkin isoveli ja muutkin nostaisivat tällä hetkellä siitä turhan kovan metelin, mutta jos tilaisuus tulisi.

  VastaaPoista
 14. Luotettavalta taholta minulle on kerrottu, että kyllä Suomellakin jo on ydinsase,se vain on jaettu osiin eri puolille maata,jotta voidaan sanoa, ettei ole,tarvittaessa se voidaan nopeasti koota. Mutta,lienee vaarallista kertoa tätä, Satu Hassu ja Tuomio-ojan Eki lyövät päänsä yhteen rynnätessään Moskovan koneeseen kertomaan tästä ;).

  VastaaPoista
 15. Ei olisi mikään ihme. Ydinaseen valmistaminenhan on naurettavan helppoa korkean teknologian maalta, vertaa vaikka P-Koreaan...

  Tuomioja ja Hassi ovat varmaan jo koneessa. Tällä kertaa ei ollut Lipposta tukkimassa sisäänkäyntiä Tuomiojalta. Hassia tuskin kuuntelisivat.

  VastaaPoista
 16. Tuomioja ja Katainen taitavatkin olla juuri sopivasti jossain Pohjoismaisen yhteistyön kokouksessa Venäjällä. Juttakaan ei ole hillitsemässä Tuomiojaa vaan hänelle tuli kiire Bilderberg-kokoukseen (moittimatta Juttaa siinä mielessä, että kaikki aikaisemmatkin valtiovarainministerit ovat siellä hääräilleet...).

  VastaaPoista