sunnuntai 5. elokuuta 2012

Saksan ydinvoimasta luopumisen hinta - 23 uutta ruskohiilivoimalaa

LÄHDE Eikö aurinko- ja tuulivoiman suurvalta luotakaan "uusiin energioihin"? Halvan ruskohiilen voimalat ovat erityisen saastuttavia,ojasta allikkoon,kuten aina "vihreissä" projekteissa.

20 kommenttia:

 1. Miten Keski-Eurooppa luulee tuottavansa sähkön leivänpaahtimiin, kun Ranskakin sosialisti-Francois'n johdolla aikoo luopua ydinvoimasta?
  Tai mikä maa noille voisi ylipäätään viedä sähköä oman verkkonsa häiriintymättä? Puola?

  VastaaPoista
 2. @Siirtynevät fransmannit suurta filosofiaan Rousseauta seuraten "luontoon" ;).

  VastaaPoista
 3. Haluaisin kuulla blogistin teorian vasemmiston viehtymyksestä kurjuuteen. Vai miten muuten ydinvoimavastaisuus on selitettävissä? Sehän nimittän tarkoittaa suoraan joko

  a) sähkön hinnan moninkertaistumista = elintason laskua tai

  b) massiivista hiilivoiman rakentamista, joka tappaa kaivosmiehiä tehokkaasti ja joka ei ilmastonmuutoksen estoteoriaan oikein sovi (sekä bonuksena tuottaa radioaktiivisia hiukkaspäästöjä siinä määrin, että joku tsernobyl on hiilivoiman rinnalla pikku tuhnu)

  Ydinvoiman vastustaminen pitäisi määritellä ympäristörikokseksi.

  VastaaPoista
 4. @Se kurjuus lienee tarkoitettu tänne meidän kapitalistiseen maailmaamme. Sitten kommunismin kurjuuskin näyttää siedettävältä sen rinnalla;).

  VastaaPoista
 5. Osataan sitä Suomessakin. Iltalehden mukaan jotkut aktivistit ovat Olkiluodossa vauhdissa. Urpot on kaataneet tielle puita ja estäneet tien käyttämisen, linnaan joutaisivat mokomat.

  VastaaPoista
 6. @Joku "piraattipuolueen" tyyppi sitä usarin sivuilla näkyy hehkuttavan,mikä lie vihreiden filiaali mokoma puolue?

  VastaaPoista
 7. Noista suurin, Brunsbüttel, on jo peruttu. Blogisi tieto on vanhentunutta ennen julkaisua.

  VastaaPoista
 8. @No eihän toki,johan tämä julkaistiin 5.8.? Olisiko väitteelle todistettakin? Ja 23 on siis jäljellä,ei kovin oleellinen muutos (jos totta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä julkaistiin 19.7.
   http://www.welt.de/newsticker/news3/article108337799/Geplantes-Kohlekraftwerk-in-Brunsbuettel-kommt-nicht.html

   Poista
  2. @Tuo ilmeisesti ei ollut lähteelläni,saksalaislehdellä,vielä tiedossa. Kokonaisuutenhan se ei vaikuta.

   Poista
  3. Tämän blogin kokonaisuskottavuutta se pahasti syö. Olen täällä ensimmäistä kertaa ja jokaisessa lukemassani on tuollainen pikkuvika josta joku on huomauttanut.

   Poista
  4. @Niinköhän,Jussi;)?

   "Pikkuvika",kuten itsekin sanot. Asia muuttuvat lähes päivittäin,ei kaikkea ehdi päivittää ja seurata lähteen muuttunutta tekstiä.

   Mutta kiva,että te vihreät ja "uskovatkin" blogia luette;)!

   Poista
  5. Kuka on Jussi? Kyllä on niin että tämän blogin lukeminen jää tähän nopeaan tutustumiseen. Kaikissa lukemissani jutuissa on asiavirheitä.
   Hannu Tanskanen, olet tyhjänpäiväinen jaarittelija ja tietämyksesi ilmastonmuutoksesta on amatöörin tasolla. Tajutessasi olevasi väärässä toteat että en tiennyt lähteeni luotettavuudesta - eli et alunalkajen tiedä mistä puhut, kunhan poimit marjoja muualta blogistanista, maailman salaliittoteoreetikoilta ja hannutanskasilta.
   Anteeksi suorapuheisuuteni ja morjes.

   Poista
  6. @Etkös tunnista itseäsi,onko siellä Lappeenrannan virheissä huono sisälukutaito?
   No,hyvää päivänjatkoa vain sinullekin,rehellistä mielipidettä aina arvostan.

   Poista
 9. Onko blogistilla tietoa, montako noista voimaloista on lisäyksellistä tuotantoa ja montako rakennetaan korvaamaan vanhoja käytöstä poistuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. @Minulla on vain se tieto,jonka lähteenä käyttämäni saksalaislehti kertoo (linkki tekstissä).

   Poista
  2. Olihan se niin, että Tanskanen on tässä blokissaan tiedekirjoittja. Mutta hänen oma tietämyksensä aiheestaan on tasoa "Minulla on vain se tieto,jonka lähteenä käyttämäni saksalaislehti kertoo"? Eikö tiedekirjoittajalla pitäisi olla muutakin kuin vain taito kääntää muiden juttuja?

   Poista
 10. @Joo,terve vaan Jorma,en tuonne usariin enää sulle voikaan vastata,kun Hyyskä..eiku Huusko heitti ulos ja laittoi bännin. Onnea vaan teille virheille,hyvin olette median vallanneet. Täällä ei sensuroida,tämä on ainoa vapaa media. Toistan nyt taas kerran, tämä ei ole tiedebloki, kerään tähän vai kriittisiä tutkimuksia ja kirjoituksia maailman valtalehdistä,niitähän ei valtamediamme julkaise ollenkaan. Kiva että luet, ehkäpä saat uusia ajatuksia;)!

  VastaaPoista
 11. hyvä kun tuot muutakin tietoa kuin valtamedioiden viherpropagoimaa yhtä ja ainoaa virallista ja sallittua tietoa esiin kansalaisille. ns. sosiaalinen media onneksi valtaa alaa näiltä vanhoilta propakandamedioilta eli hs, yle, alma, ym.

  VastaaPoista
 12. Samaisella sivustolla josta lähde tämmöistä tietoa. Aurinkovoiman kustannukset saksassa per asuka 0.18e. Ydinvoima 0.31-0.54. Aikas paljon on halvempaa ydinvoima...

  VastaaPoista