maanantai 24. syyskuuta 2012

Antarktisen jää lisääntyy - arktisen muutos syklinen?

Media hehkuttaa arktisen jään 30 vuoden minimistä ja alartmistit ilman muuta tulkitsevat tuon johtuvan ilmaston lämpenemisestä. Me tiedämme kuitenkin näistä jäämassoista vain satelliittikauden ajalta,hieman yli 30 vuodelta,satelliittimittaukset alkoivat 1978. On täysin mahdollista,että nuo muutokset ovat syklisiä, eikä antropogeeninen,ihmisen vaikutus, näyttele mitään roolia ilmiössä. Vastaavastihan nyttemmin on asetettu kyseenalaiseksi se seikka,aiheuttivatko CFC-yhdisteet etelänavan "otsoniaukon", sen laajuus on viime vuosikymmeninä vaihdellut ilman relevanssia CFC-yhdisteiden käyttökieltoon. Alarmistien kannalta on ironista, että CFC-yhdisteiden korvaajat ovat kymmeniä kertoja voimakkaampia "kasvihuonekaasuja". LÄHDE LÄHDE Mutta medialta on jäänyt kokonaan huomaamatta tai ainakin kertomatta,että samaan aikaan antarktisen, etelänavan, jäätikkö kasvaa: Kuva Aivan vastoin IPCC:n ennusteita.

4 kommenttia:

 1. Ei ei ei, ei siihen voi olla mitään luonnollista syytä, kun koko iiiihanan kauhea iiilmastonmuutos on jo sovittu ihmisen aiheuttamaksi. Vaikka enkelten kielillä puhuisitte, he eivät kuuntele.

  VastaaPoista
 2. Muuten Eräs Isä, olivatko viikingit aikoinaan niin tyhmiä, että menivät Greenlandiin - kun se oli jään peitossa? En kyllä ihmettele kun viikinkejä ei ole enää olemassa!
  Taisi muuten Nordenskiöld(kin) aikoinaan kantaa laivansa jäiden yli kun muka purjehti Koilisväylän "läpi". Ei Koilisväylä ole voinut olla sulana tuolloin, kysykää keneltä tahansa vihreältä. Johan nyt satelliittimittauksetkin tukevat tätä totuutta. Satelliittimittauksissa oli vain pientä viivettä 1800 -luvulla sen aikaisesta tekniikasta johtuen ja tuo data on saatu purettua 1978 vasta;)

  VastaaPoista
 3. Eikös toi Greenland saanut nimensä siitä että se oli vihreä saari?

  VastaaPoista
 4. http://www.climatedepot.com/a/17623/NASA-finally-admits-it-Arctic-cyclone-in-August--broke-up-and-wreaked-havoc-on-sea-ice--Reuters-reports-Arctic-storm-played-key-role-in-ice-reduction

  VastaaPoista