tiistai 4. syyskuuta 2012

Hiilidioksidi nousee,lämpötila laskee???
Joe Bastardi


Mites se nyt näin menee,teorian mukaanhan hiilidioksidin nousu aiheuttaisi myös lämpötilan nousua,nyt se laskee? Samoin tapahtui teollisen aikakauden ja hiilidioksidin suurimman nousun aikaa vuosina 1940-70, lämpötila laski. Alarmistit keksivät kiireesti rikkiaerosolit syyksi. Mitähän nyt keksivät? No,kuten teollisuuden tulon sabotoinnissa,aina Greenpeace jonkun uhanlaisen suoröntsikän keksii!

4 kommenttia:

 1. Se on selvää, että kasvihuonekaasuna hiilidioksidi pyrkii nostamaan lämpötilaa. Lämpötilaan vaikuttaa kuitenkin niin moni muukin asia, joten joku voimakkaampi, toiseen suuntaan vaikuttava, efekti on ilmeisesti voitolla.

  VastaaPoista
 2. @Vaikutus on minimaalinen n. 1% luokkaa ja nk. saturaatiopiste on jo saavutettu,lisä-CO2 ei enää pidätä enempää poistuvaa infrapunaa.

  VastaaPoista
 3. Muutama vuosi vielä ja magneettinen pohjois napa on 40 asteen kohdalla.. Sen jälkeen alkaa tapahtua asioita nopealla tahdilla ja sivilisaatio jonka nyt tunnemme muuttuu täysin. Eliitti tietää tämän ja valmistautuu siihen parasta aikaa ja rakennuttaa maanalaisia kaupunkeja muummoassa.. Teksi voi vaikuttaa hullulta mutta jos ihan itse alat tutkia asioita jopa ylezombi voi löytää todellisen tiedon.

  VastaaPoista
 4. Kirjoitin tuosta aikoinaan TM:aan (en saa linkkiä juttuuni nyt auki tällä iPad´illa). Spekuloidaan magneettikentän vaihtopisteessää nollautuessa kosmisen säteilyn pääsystä maahan ja ilmakehää lämmittävästä vaikutuksesta, tuollainen polariteetin vaihto on tapahtuntu säännöllisin välein...

  VastaaPoista