maanantai 31. joulukuuta 2012

Ilmaston lämpeneminen on uskonkappale hesarille

HS 31.12.2012 Aivan sama, mitä uusi tutkimus osoittaa, hesarin kirjoittajakunnalle "ilmaston lämpeneminen" on mantra, jota hoetaan joka jumalan jutussa, kuten päivän pääkirjoitusartikkelissa, "vieraskynässä".

5 kommenttia:

 1. Kiitos tämän päättyvän vuoden makeimmista nauruista, kun luin tuon Hesarin jutun. -Miltähän se huonompi sääosaaminen sitten oikein mahtaa näyttääkään...

  VastaaPoista
 2. @Tyttö tekee väikkäriä ja tietopohja on pelkkää uskon helinää. Mm. että sääilmiöt ovat lisääntyneet ja voimistuneet. Todellisuudessa mm. NOAA:n sadan vuoden tilastojen mukaan elämme parhaillaan keskimäräistä hiljaisempaa kautta. IPCC:n uusimpaan raporttiin lisättiin tämä MAHDOLLISUUS vain siksi, että YK:n pääsihteeri sattui möläyttämään noin viikkoa aikaisemmin, eikä halutu nolata tätä. No, lienee niitä viherväikkäreitä, joissa luonnontieteistä ei niin väliä, lämpö menee kylmästä kuumaan jne. Sellaista väikkäriä ei tarvitse edes hyväksyä, kuten kerrotaan tapahtuneen erään johtavan ilmastoalarmistimme kohdalla.

  VastaaPoista
 3. Valtiotieteilijät, rautatieinsinöörit ja mitähän vielä näitä löytyy???

  VastaaPoista
 4. Tuollaiseen pitäs saada vastinetta kyllä HS:lle vähintään yhtä isoilla palsta mm:llä.

  Eihän tässä maailmassa ole enään mitään järkeä, kun ilman tietämystä aletaan väittämään täysin mahdottomuuksia.

  VastaaPoista
 5. @Sanopa muuta! Yritetty on,mutta lehdessä vallitsee täysi "uskonhurmos" tässä asiassa. Päätoimittaja ei useimmiten vastaa, kerran tässä muutama viikko sitten vastasi ja selitti, että vastine oli liian pitkä (lyhyempi kuin kirjoitus,johon kommentoin) ja muutenkaan kuulemma ei samalta kirjoittajalta julkaista usein. Totta on, että olin yllättäen saanut kuukauden sisällä kaksi hyvin lyhyttä kommenttiani muista asioista.

  VastaaPoista