lauantai 29. joulukuuta 2012

Fysiikan professori: Hiilidioksidin vaikutus lämpenemiseen mitätön

Näin toteaa Turun Sanomissa fysiikan emeritusprofessori Jyrki Kauppinen: Turun Sanomat Aivan samaa sanoi fysiikan nobelisti, CERN:n professori Carlo Rubbia konferenssissa Venetsiassa viime syyskuussa. Ja moni muu todellinen asiantuntija. Mutta mitäpä sillä on vaikutusta kun "ilmastotieteilijät" joiden väikkäriä ei kukaan edes ole hyväksynyt,väittävät päivastaista...

9 kommenttia:

 1. Joo, ja parhaimpia asiantuntijoita ovat nämä homoilulla pätevöityneet vihreät ``asiantuntijat``.

  VastaaPoista
 2. Älähän nyt. Sivupalkissa leveästi hymyilevät ex-varapressa ja junainsinööri sanoo toista. Vai eikö poliitikkoon ja insinöörinkään enää voi luottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. @Huomasit varmaan kuvatekstiksi laittamani Schillerin lauseen? (Jota mm. tieteiskirjailija Isaac Asimov ansiokkaasti lainasi: "Typeryyden edessä ovat itse jumalatkin voimattomia").

   Poista
 3. Kiva, että kaivelet näitä juttuja esille. Tavanomaiset tiedoitusvälineet ovat turhan tiukasti hiilidioksidimafian kynsissä.

  VastaaPoista
 4. @Ari

  Yritänhän minä ja minulla on erinomaisen asiantunteva lukijakunta,jonka vihjeestä tuonkin löysin, siitä kiitokset!

  VastaaPoista
 5. @Tuohon hiilidioksidin talteenottoon on vielä lisättävä, että sen pysyminen huokoisten kivilajien makerroksissakin on kysymysmerkki. Ehkäpä vanhoissa öljylähteissä merenpohjassa, mutta vaikka sen on oletettu pysyvän siellä vuosituhansia, se jo mm. Kanadassa paikoittain purkautuu maasta ja tappaa karjaa. Samasta syystä Britanniassa muutettiin rakennusmääräyksiä, makuuhuoneita ei saa tietyillä alueilla enää rakentaa alakerroksiin, jonne ilmaa raskaampi, sinänsä myrkytön hiilidioksidi voi kasaantua ja tukehduttaa syrjäyttäessään hapen.

  VastaaPoista
 6. Jostain syystä hiilidioksidin hyvistä ominaisuuksista puhutaan todella vähän.
  Tässä hyvää lukemista aiheesta:
  http://notrickszone.com/2012/12/29/higher-co2-concentrations-will-feed-a-billion-more-people/

  http://plantsneedco2.org/default.aspx?menuitemid=233

  VastaaPoista
 7. Sunnuntain HSravda taas jaksoi tuoda esiin, miten ennätyssateinen vuosi johtuu ilmastonmuutoksesta.

  VastaaPoista