keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hedegaard tuhoaa EU:n lentoliikenteen


LÄHDE


Tässä vihersabotaasi pahimmillaan, tämä eukko tuhoaa koko EU:n lentoliikenteen, luuleeko, että USA, Venäjä, Kiina ja Intia antautuvat EU:n k-päisten määräysten edessä?

Sanon kuin Akseli Kallen-Gallela, kun kovassa rahapulassa oletti saavansa rahalahjan kansalaiskeräyksestä, mutta eräs (yli)tarmokas ämmä sai aikaan, että rahalla maalattiin muotokuva taiteilijasta: "Harva se päivä jää ihmisiä raitiovaunun alle. Ei vaan tuo akka jää!" ;).

5 kommenttia:

 1. Tämän eukon kaltaiset surkuteltavat reppanat sanovat kerran vuorille ja kallioille: Langetkaa päällemme... Ei mikään ihmekään, heillehän maapallo on jumaluus, Gaia. Ja pitäähän niiden saada iskeä lentoyhtiöitäkin ensin, jotta kruunu edes vähän kirkastuisi.

  VastaaPoista
 2. Yleensä viherpipertäjät ovat varsin ahkeria ja heiltä ei jää kivikään kääntämättä. Iduissa on outoa alkuvoimaa.

  VastaaPoista
 3. @ Eiköhän se pikemminkin ole tuo jo kahdessa kolmessa polvessa päähän taottu ideologia "sabotoi, sabotoi, sabotoi", "stallarimaamon mahlat"?

  VastaaPoista
 4. Sama akka lentelee ympäri maapalloa saarnaamassa lentoliikenteen haitoista... nämä viherperseet eivät edes ikinä tajua omaa typerää kaksinaismoralismia!
  Tässä jo vuoden verran yrittänyt miettiä miten pääsisi muuttamaan pois Europasta ennen kuin tämä viherhulluus lopulta ajaa koko mantereen totaaliseen tuhoon.

  Terveisin,

  ML

  VastaaPoista
 5. No, onneks meidän Finnair sentään tuhoaa itse itsensä.

  VastaaPoista