lauantai 12. tammikuuta 2013

Vihreä terrorismi kaataa työpaikkoja

Leo Stranius Pietarissa 1974 (tuolloin Leningrad) syntynyt "Maan ystävä" (minkä?) Leo Stranius on Iltalehden mukaan saanut yli 69 000 nimeä nettiadressiinsa turkistarhauksen kieltämiseksi ja uuden, vain Suomessa olevan lain mukaan eduskunnan on otettava tällaiset huutoäänestykset käsittelyyn. Muutama kymmenen tuhatta työtöntä lisää? Satu Hassi sabotoi rikkidirektiivillä, toiset vihreät kaivosteollisuutta ja kokoomuksen kaapun verhoutunut viherterroristi Vapaavuori telakkateollisuuden, Vihdin Ideaparkin sadat menetetyt työpaikat olivat vasta harjoittelua... Osmo Soininvaara, viherliikkeen älyköksikin mainittu, säestää blogissaan, ettei meidän tule tehdä tuollaisia "epäekologisia" tuotteita kuin risteilyaluksia. Kuka näiden isänmaan partureiden takapiruna on?

3 kommenttia:

 1. http://m.aamulehti.fi/kotimaa/soini-helsingin-sanomille-hallitus-on-munannut-turun-telakan-asiat?v=1

  VastaaPoista
 2. Saa Yhdysvalloissakin järjestää näitä "huutoäänestyksiä". http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/01/1689039/tahtien-sota--elokuvien-faneille-pettymys-yhdysvallat-ei-rakenna-kuolemantahtea

  VastaaPoista
 3. Yksi vihreiden perustelu on turkisten käytön väheneminen kun niitä ei "tuoteta" enää! Taitaa tuo suurin kysyntä tulla tuolta idästä, ja kysyntä tuskin vähenee jos meillä laitetaan "pillit pussiin" vai päästetäänkö ketut ja minkit "luontoon takasin"?
  Ilmeisesti tämä turkistarhauskin täytyy siirtää Kiinaan?

  VastaaPoista