torstai 14. maaliskuuta 2013

Climategate 3 tulossa?

"Thursday, March 14, 2013 Climategate 3 coming up? The person who released the first two batches of Warmist emails has now made a third lot available. The problem is that most of them are mundane and there are 200,000 of them. So it will be a huge sifting process to get anything out of them. It needs someone with a LOT of spare time -- which rules out most bloggers. Anthony Watts has a record of co-ordinating volunteer efforts so maybe he will do so this time too" (Dr.John Ray-Australia). Eli siis alkuperäinen "climategate" asiakirjojen paljastaja on julkistanut lisää 200 000 uutta sähköpostia johtavien ilmastotutkijoiden välillä, niitä tutkitaan parhaillaan asiantuntijavoimin, mielenkiintoista nähdä, mitä paljastuu!

4 kommenttia:

 1. Uskotko Hannu, että tämä juttu on sunnuntain Hesarissa "kissankokoisin" kirjaimin?
  Sekä Yle että MTV3 pääuutisissaan käsittelevät puolueettomasti tätä asiaa?
  Ilmatieteen laitoskin kirjoittaa tästä kotisivuillaan - tosin, että kyseessä on tutkijoiden välinen slangi, kuten edellistenkin paljastusten kerrottiin olevan.

  VastaaPoista
 2. Ja Taalas tunnustaa televisiossa itkien, "olimme väärässä, antakaa anteeksi"...;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin, niin Pachauri on jo tunnustanut että viimeiseen 17 vuoteen ei ole lämmennyt...
   (ei tosin sanonut olevansa väärässä ja pyytänyt anteeksi)

   Poista
 3. Valehtelu, liioittelu, huijaaminen ja muu pelottelu on ilmastoliikkeen ydinongelmia. Heitä ei kiinnosta pohjavesien yksityistäminen monikansallisille suuryrityksille, pölyttäjien joukkokuolemat ja monet muut todelliset ympäristöongelmat. Heillä on vain homoilu ja kontrolli mielessä. Homokontrolli siis.

  VastaaPoista