maanantai 4. marraskuuta 2013

Arkkipiispa: "Ilmastotutkijat ovat jumalan profeettoja..."

Olen vain laskenut leikkiä "ilmastoteologiasta", mutta todellinen maailma on tarua ihmeellisempi, nyt on arkkipiispakin julistanut alarmistit pyhien työkaluksi...mitä jää enää meille skeptikolle, onko pyydettävä apua alakerrasta... LÄHDE

20 kommenttia:

 1. Ja Greenpeacelainenkin tämä jumalan mies...

  LÄHDE

  VastaaPoista
 2. Nykyinen ev.lut-kirkko on pelkkä sossujen, kommareiden ja viherhörhöjen kerho. He ovat soluttaneet sen. Minkään kirkon ei pitäisi olla valtionkirkko. Kommentoin aihetta enemmän täällä, Hannu voisi joutessaan lukea sen.

  Virren "Soi kunniaksi Luojan" toinen säkeistö alkaa että "Hän säät ja ilmat säätää".

  Uskovaisille kristityille on tarjolla muita kristillisiä yhteistöjä joihin on mielekkäämpää kuulua. Niille jotka uskovat Jumalaan, pitävät Raamattua Jumalan sanana, ja jotka tunnustavat Jeesuksen vapahtajaksi. Harkinnan arvoisia ovat ortodoksinen kirkko, katolinen kirkko ja ns. vapaat suunnat eli vapaakirkko ja helluntailaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1 Mooseksenkirja luku8 jae 22. "Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi ei päivä eikä yö." Erotkaa kirkoista ja uskonsuunnista.

   Poista
 3. Niin, huonona puolena on se, että jos eroamme kirkosta, tyhjiön täyttää joku toinen taikausko, esim. islam, joka on tuhat kertaa hullumpi...

  VastaaPoista
 4. Nykyinen ev.lut kirkko mielistelee islamia eikä se kykene eikä halua vastustaa sitä. Syynä on se minkälaisia henkilöitä on päättävissä elimissä ja johtopaikoilla. Tätä vastaan on vaikea taisella kirkon sisältä käsin joten vaihtoehtona on erota, niin ei ainakaan tue tällaista toimintaa veronmaksulla.

  Blogin pitäjä, yritin sanoa sitä että jos on uskovainen kristitty, niin parempi on erota ev.lut-kirkosta, ja etsiä jokin sopiva kristillinen yhteisö johon voisi liittyä ja jonka toimintaa on valmis tukemaan.

  VastaaPoista
 5. Jotain kertoo sekin kun hörhöpuolueen puheenjohtaja fanittaa arkkipiispaa.

  http://www.kotimaa24.fi/uutiset/politiikka/13007-puoluejohtaja-fanittaa-arkkipiispaa

  Jos blogin pitäjä muistaa, niin dogmatiikan professori Osmo Tillilä erosi ev.lut-kirkosta 1960-luvulla koska kirkko alkoi ottaa liian paljon kantaa yhteiskunnallisiin asioihin ja unohti hengelliset asiat.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Osmo_Tiilil%C3%A4

  VastaaPoista
 6. Jotkut on jo kai vaihtanu puolta, kun ekan kerran evlut-kirkolla meni tili "pakkasen" puolelle. Oli oikein uutisissa.

  VastaaPoista
 7. Ilmatieteen laitoksen Taalas on ESSEn (Espoon srk:n lehden) kolumnisti. Lukekaapa ja hämmästykää.

  VastaaPoista
 8. No niinpä tosiaan....

  http://www.esse.fi/1088-totuus-vaaryyden-vallassa

  VastaaPoista
 9. Olen kristitty ja uskova mutta minua on turha yhdistää tuohon vihervasemmistolaiseen nyky kirkkoon.Uskon Jumalaan mutten ilmastonmuutokseen.En pidä itseäni minään vauhkoajana.On vielä onneksi myös kristittyjä yhteisöjä jotka eivät ole tässä viherlahkossa mukana.Jos joku haluaa suojella ihmistä niin silloin olisi syytä pysyä poissa tuosta diktaattorimaisesta lahkosta.Rajoituksia,rangaistuksia ja ties mitä jotta maailma pelastuisi.Tämä on kyllä tärkeä blogi ja ehdottamasti yksi parhaista Suomessa olevista.Kiitos Hannulle siitä!

  VastaaPoista
 10. Maailmankatsomukseni perustuu vain ja ainostaaan luonnontieteisiin. Tämä arkkipiispan esiintulo tässä asiassa vain vahvisti omaa näkemystäni. Ev.lut kirkko on vaikeuksissa ja yrittää vain kalastaa puolelleen tälläkin epätoivoisella keinolla lisää väkeä. Minun puolesta jokainen voi uskoa mihin haluaa.

  Tämä ilmastonmuutoshypetys on mennyt jo kauan aikaa naurettavaksi. Aivan älytöntä pelottelua. Jos halutaan säästää fossiilisia polttoaineita ja kehittää korvaavia energiamuotoja, niin kyllä pitää olla tosiasiat esillä,eikä syyllistää tavallista kansaa perättömillä väitteillä, kuten CO2:n tupruttamisesta ilmakehään. Kyllä tuo ihmisen osuus on melko marginaalinen, noin 5 %. CO2 lisääntyy ilmaston lämmetessä viiveellä eikä päinvastoin. Toisin kuitenkin väitetään tapahtuvan. Eiköhän ihan muut kasvihuonekaasut ole tässä aivan avainasemassa + muut ilmastoon vaikuttavat tekijät.
  Milloin joku toteaa, ettei keisarilla ole vaatteita ?

  VastaaPoista
 11. Valtamedia on valitettavasti tämän jo uskontona sisäistänyt, joka jumalan päivä sekä paperimediassa että radiossa tulee "ilmastonmuutos" jos jossakin yhteydessä kuin mantrana, paikallislehden vielä julkaisevat kritiikkiäkin, josta erityiskiitos Vihdin kahdelle, myös Ilkka on julkaissut minulta, laajemmalle en ole tarjonnut (vielä), mutta olisi ehkä aihetta.

  VastaaPoista
 12. Näin taas uutisoidaan:http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288618047274.html

  VastaaPoista
 13. Voi hyvä isä sentään, tuohan on teoreettinen nousu jos Antarktisen jäätikkä sulaisi, mitä ei hulluinkaan tiedemies sentään oleta, se päinvastoin on nyt ennätyslukemissa...

  VastaaPoista
 14. Taas oli oikein huumoria yle uutisissa 220:30. Malediivit hukkuu !!
  Samanlaisen documentin vois tehdä tääläkin. Esimerkiks kuvaamalla vaikka hangon tyhjää hiekkarantaa ja sitte vene sataman laajennustyömaata. Olihan taas oikein riman alitus.
  Lötyy areenasta http://areena.yle.fi/tv/2049951
  Onneks tuli asiaakin, päästökauppa kusetuksesta. Tanskassa
  se homma onnistuu.... oikein huijareiden paratiisi!
  Ulkolinja http://areena.yle.fi/tv/2049954

  VastaaPoista
 15. On, totta...Connie Hedegaard on varsinainen ilmastotalebani, katsoin ohjelman.

  VastaaPoista
 16. justniin, jos tätä hulluutta oikeesti analysois, niin päähään sekois...joku päämäärä on ny tietty tavoitteena...ja ainahan se on se sama poliittinen valta, taloudellinen valta, ikuinen hallinnan ihanuus...ja mikä ettei, niin paljon on näitä "hyötyjiä" komppaamassa...täs vaan on nyt joku ihme kombo näköjään keksitty...jolla ainakin tavallinen kansa saadaan jos mahdollista vielä kyykympään.........

  VastaaPoista
 17. oikeesti, ihan tolkuton kiitos, et jaksat tätä pitää, meitä tolkullisiakin tässä hommassa riittää...

  VastaaPoista
 18. Kommentoin jo asiaa Mäkisen blogiin. En toki arkkipiispan vaan Mikon.
  Niin tuossa Hannun linkkaamassa Iltalehden otsikossa on peräti ilmastonmuutos päässyt ihmisiä yhdistäväksi tekijäksi. Ja otsikko kaiketi arkkipiispan sanoista saatu. Ja kun rippikoulussa opetettiin ihan toisin tuosta yhdistävästä tekijästäkin.

  Vaan niin se on, ettei mistään voi enää keksiä vitsiä, kun ne tekevät sen itse.

  VastaaPoista
 19. Kirkko on poliittinen organisaatio, joka ajaa valtaapitävien poliitikkojen ja puolueiden päämääriä ja agendoja Jumalan Sanan nimissä. Kaiken tämän pyhittää valtaapitävien korruptiota suojeleva suurmedia, joka ylistää näitä sanoja jumalisena totuutena.

  Tätä korruptoitunutta harvainvaltaa vastaan on puhuttava. Nämä mafioosot ja rikolliset käyttävät röyhkeällä tavalla Jumalan Sanaa hyväkseen ajamalla halventavaa tuhon ja kontrollin agendaan Jumalan nimissä. He ovat asettuneet profeettojen asemaan Jumalan Sanan yläpuolelle ja julistavat oman korruptoituneen rikollisuutensa profetaaliseksi puheeksi. Jo tässä vaiheessa pitäisi kellot soida mitä nämä vapaamuurarivelhot oikeasti ajavat takaa. He ajavat kansalaisten tuhoa takaa, heidän orjuuttamista. He ovat valheen agentteja. Tuhon palvelijoita.

  He ovat röyhkimyksiä ja mafioosoja!

  VastaaPoista