sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Avoin kysymys nettilehti Uusi Suomelle

Avoin kysymys nettilehti Uusi Suomelle, miksi bannaus "Puheenvuorosta"? Olen nyt kolmen viikon ajan esittänyt useasti kysymyksen syystä sekä kustantaja Niklas Herlinille, että päätoimittaja Markku Huuskolle, myös kahdelle toimittajalleen, mutta tavuakaan ei tule vastaukseksi ... Jos syynä oli se ainoa poistettu kirjoitus, jossa linkkasin Iltalehden uutista mamujengin pahoinpitelyistä, täytyy sanoa, että mielikuvaksi jää kylläkin vain poliittinen diskriminaatio. Se ettei edes syytä kerrota, antaa kuvan ettei hyväksyttävää syytä edes ole, vain mielivaltaa. Onko Uusi Suomen sananvapaus Pohjois-Korean sananvapautta ? Tässä kirjoituksiani siellä, jokainen voinee itse päätellä, kuinka "rasistisia": Uusi Suomi Puheenvuoro

7 kommenttia:

 1. Olikohan sinulla samantapainen aloitus aiemmin, johon ei komenttini päässyt perille?
  Joka tapauksessa, oman kokemukseni mukaan siinä oli jonkinlainen varoituslaskuri, joka ei tipu alaspäin. Kun laskuri tulee täyteen, se on siinä, ellei sitten ylläpito tee jotain.
  Uusi Suomi on linjansa valinnut. Sinä et sovi siihen. Enkä minä.

  VastaaPoista
 2. Niin, jos se menee lehdelle tulleiden "imiantojen" pohjalta, vastustajat vihreäthän niitä tehtailevat ja Huusko pelkää itseään parempia kirjoittajia ;-). "Rasismi" voi olla ihan mitä vain ...

  VastaaPoista
 3. En löydä yhtään kommenttia aiheesta aiemmin, on täytynyt joutua kadoksiin, minä en ole sensuroinut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kommenttini näkyvätkin nyt tuolla 8.10. kirjoitetussa artikkelissa, kommenteissa siis. Jotain hitautta siinä oli tuolloin.

   Poista
 4. Hannu, onko sinulla nykyisin toimivaa sähköpostiosoitetta? Se vanha sähköpostiosoite meni pilalle. En omista Facebook-tiliä joten en voi lähettää sitä kautta viestejä.

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei vielä ole tultu kotoa hakemaan... Toisaalta jos tämä meno jatkuu, niin eihän sitä ikinä tiedä?

  VastaaPoista