sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Satusetä IPCC

LINKKI IPCC Noudattaa klassista uskonlahkon kaavaa. Mitä useammin profeetta erehtyy maailmanlopun ennustamisessa, sitä vahvemmaksi hänen asemaansa käy lampaiden keskuudessa. Pitkän ajan tilastot (NOAA) kertovat että elämme rajujen sääilmiöiden suhteen keskimääräistä hiljaisempaa kautta. Lämpötila ei nouse, merenpinta ei nouse, jäätiköt eivät sula. Toinen puoli ilmastotieteilijöistä epäilee jo avoimesti "ilmastonmuutosta". 100% globaali huijaus, josta rahastavat luihut tiedemiehet, vihreät näkevät maailmanlaajuisen länsimaisen yhteiskunnan sabotoinnin taivaan ja hallitukset loputtoman verotusmahdollisuuden. Hiilen kriminalisoinnin aloitti Britannian pääministeri "rautarouva" ja sekatavarakauppiaan tytär Margaret Tacher taistellessaan hiilikaivostyöntekijöiden ammattiliiton kanssa.

3 kommenttia:

  1. Näytti olevan jo "isosti esillä" ylen teksti tv:ssä ja tuskin maltan odottaa maikkarin uutisia! Meillä tämä propaganda menee läpi vielä(kin) kuin väärä raha!

    VastaaPoista
  2. Ja maikkarikin uutisoi isosti tornadokuvilla varustettuna. Hyvä muuten että niitä on videoitu, kun nykyään niitä on niin harvoin.

    VastaaPoista
  3. Tiede on tämän päivän uskonto, jolla on oltava omat maailmanloppunsa ja alkunsa, eli ilmastokatstrofi ja big-bang-tarunsa.

    VastaaPoista