keskiviikko 16. joulukuuta 2009(Huomenna taas vakavaa asiaa)

4 kommenttia:

 1. On muuten tosi ärsyttävää katsoa mitä mediasta näistä sanotaan. Katsoin Yle Teemalta viime viikolla ohjelman ilmastonmuutoksesta joka oli kuin mikä tahansa propagandaohjelma. Tänään tulee jatko-osa josta ohjelmaopas kertoo seuraavaa:
  "Tiededokumentti - Kiistely ilmastosta.
  Nykyään ilmaston lämpenemistä ei moni enää kiistä..."
  eli tietää millaista on taas tulossa. Ihmettelen suuresti miksei mediassa ole minkäänlaista debattia asiasta vaikka tämä on Yle Teema sivujenkin mukaan Kööpenanhaminassa pyritään saamaan aikaiseksi sopimus millä pelastetaan planeettaa. Eikö tämä oli debatoimisen arvoinen juttu?

  VastaaPoista
 2. Hyvä kysymys ! Tarjosin debatin aineksia viikko sitten HS:lle, kyselin kolmeenkin kertaan sen perään, mutta ei mitään vastausta, niin on kuin Pohjois-Koreassa. Matti Vanhanen ärähtää, ettei vaikuta mihinkään tämä "ilmastogate" ja Haloska, no,täti punaiselta nyt ei toimita edes kysyä !

  VastaaPoista
 3. Tuli muuten mieleen että joulukuun keskilämpötila Helsingissä taitaa olla suurin piirtein nolla astetta. Voi arvata mistä uutisissa raportoitaisiin just nyt jos ulkona olisikin 10 pakkasasteen tilalla plussaa ja mistäköhän ne plussat mahtaisivat johtua.

  VastaaPoista
 4. Äsken oli kalakukkokaupungissa -14,2°C.

  Aikajaksolla 2000-2009 tämä päivämäärä on
  Keskiarvo
  -5,0 °C
  Max, 17.12.2004 10:30:00
  2,7 °C
  Min, 17.12.2003 2:24:00
  -15,9 °C

  http://weather.savonia-amk.fi/

  VastaaPoista