keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Ilmastohuijaus paljastettu - aika lopettaa blogi?"Ilmastonmuutos" on 100% bluffiksi paljastunut ja esittäjänsä "Comical Al":eiksi paljastuneet. Eipä tässä siis enää juuri riitä sanomista, on kai tullut aika lopettaa blogi, joka on tehnyt tehtävänsä. Toki "tosiuskovat" tulevat pitämään kiinni harhastaan vielä pitkään, ehkä loputtomasti, mutta Kööpenhaminan fiasko kertoo, että maailman todelliset päättäjät ovat asian jo noteeranneet ja väistivät asian löysillä ja mitääntekemättömillä julkilausumilla. Meidän on nyt pidettävä tarkkaan silmällä tätä porukkaa, ettei se kuseta rahojamme jatkossakaan hupimatkoihinsa !

11 kommenttia:

 1. Älä nyt vielä lopeta, kyllä tästä aiheesta vielä juttua riittää! :)

  VastaaPoista
 2. EI blogeja lopeteta, niistä jäädään tauolle...
  Niin kauan, kun Suomen lehdistö suoltaa tätä ilmastokatastrofi-tuubaa, tulee sille myös olla suomenkielinen vastavoima... Joten älä nyt ainakaan kokonaan lopeta!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti tätä pitää jatkaa, nythän alkaa seuranta, kuinka keisarin vaatekauppiaat alkavat yskiä selityksiä!

  VastaaPoista
 4. Ei tätä blogia kannata lopettaa ennen kuin Suomen päättäjät ja media ovat luopuneet ilmastonmuutosuskonnosta. Siihen asti on syytä pitää blogi toiminnassa. Toki voit taukoa pitää jos siltä muutoin tuntuu.

  VastaaPoista
 5. Kommentoi nyt tätä viimeisintä: "Kulunut vuosikymmen rikkoi lämpöennätykset"
  http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/2009/12/kulunut_vuosikymmen_rikkoi_lampoennatykset_1328733.html
  "Vuosi 2009 oli keskimääräistä lämpimämpi koko maassa."

  Jos lopetat, usko vaan, että ko. uutisointi ei lopu.

  VastaaPoista
 6. jos päätät lopettaa niin kiitos blogista ja turvallista uutta vuotta

  VastaaPoista
 7. No, kiitos rohkaisusta, pitänee jatkaa !

  Aika outo tuo uutinen, osoittavathan jopa Hadleyn "korjatut" käyrät viilenemistä 2002 alkaen ...

  Aivan äsken oli lehdessä, että Ilmatieteen laitoksen mukaan kuluneella vuosikymmenellä oli
  poikkeuksellisen vähätuulista.

  Mihin uskoa?

  VastaaPoista
 8. Aurinko ja valtameret sekä vesihöyry ja pilvet ovat avaintekijät maapallon ilmaston vaihtelussa.

  Aurinkotutkijat ovat osoittaneet, kuinka auringon aktiivisuus on 1900-luvun jälkimmäisellä puoliskolla ollut erittäin korkealla tasolla, itseasiassa tuhanteen vuoteen ei ollut tällaista koettu. Varsinkin aurinkosyklit 21 ja 22, 1980- ja 1990-luvuilla, olivat todellisia supersyklejä. Ne lämmittivät maapalloa ja sen valtameriä yli 20 vuoden aikana voimakkaammin kuin aiemmat aurinkosyklit. Valtameret keräsivät itseensä tätä lämpöä ja luovuttivat sitä ilmakehään. Ilmasto lämpeni, luonnollisesti. Koska valtamerewt toimivat valtavina lämmönvarastoijina, lämmintä riitti vielä pitkälle 2000-luvullekin. Hiilidioksidin rooli tässä yhtälössä on marginaalinen.

  Aurinkosykli nro 23 ei enää yltänyt edellisten tasolle ja sen loppuvaiheessa aurinko vaipuikin sitten syvään minimiin, kuten kaikki tiedämme (ainakin ne, jotka ovat seuranneet aurinkotutkimuksen uusimpia saavutuksia).

  And what happened then! Lämpötilojen nousu pysähtyi. Jopa itse Phil Jones kysyi: Where is global warming?

  1990-luku oli lämmin. Tottakai, niin sen pitikin olla. Lämpöä riitti vielä 2000-luvun ensimmäiselle vuosikymmenellekin, ei valtamerien lämpö hetkessä katoa.

  Astrofyysikkojen mukaan tulevat aurinkosyklit 24 ja 25 (ehkä myös 26) ovat heikkoja, Daltonin minimin kaltaisia (toivokaamme kaikki ettei Maunderin, koska siinä tapaukseesa palaisimme pikkujääkauden kaltaisiin hyytäviin oloihin). Tämä tarkoittaa sitä, että ilmasto viilenee jatkossa ainakin seuraavat 20-30 vuotta, kenties pidempääkin.

  VastaaPoista
 9. Kun on uusi vuosi käsillä, niin tulee todettua sen että iloitulitteiden ampumisessa on enemmän järkeä kuin siinä että torjuu ns. "ilmastonmuutosta". Molemmissa palaa rahaa taivaan tuuliin. Ilotulitteiden ampumisessakin palaa rahaa taivaan tuuliin, mutta ampuminen on vapaaehtoista, ja ammuskelu ja raketin lennon sekä pamauksen ja kuvion katselu on hauskaa puuhaa.

  Minulla on hommattuna raketteja, ja yhden raketin ammun tämän blogin pitäjän kunniaksi siitä että on jaksanut pitää tätä blogia ja että lupasi jatkaa.

  VastaaPoista
 10. http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. "Minulla on hommattuna raketteja, ja yhden raketin ammun tämän blogin pitäjän kunniaksi siitä että on jaksanut pitää tätä blogia ja että lupasi jatkaa"

  Kiitos kiitos, katson tarkkaan, jospa joku noista
  näkemistäni on juuri kunniakseni ammuttu ;-) !

  VastaaPoista