tiistai 29. joulukuuta 2009

Mitäpä jos haastamme sinut oikeuteen hengittämisestä?Lakimiehet, "most of them snakes", kuten eräs kalifornialainen liiketuttavani kuvasi, hierovat jo käsiään Yhdysvaltojen uusia ilmastolakeja tutkiessaan. EPA:n uusi määritelmä hiilidioksidista "ilman saasteena" takaa loputtoman määrän oikeudenkäyntejä kaikkea vastaan, jossa tätä elämän tärkeintä kaasua syntyy. New Orleansissa jo 12 asukasta on nostanut syytteen 33 energiayhtiötä vastaan hirmumyrsky Katrinan aiheuttamisesta. Kauanko kestää,ennenkuin niljakkaat lakikoirat keksivät, että hengityksessäkin syntyy tätä kauheaa "saastetta",siispä hengitysvero !


Wall Street Journal

3 kommenttia:

 1. On muuten kertakaikkisen hyvä homma, että nuo 12 asukasta vastaa mielettömyyteen mielettömyydellä :). Rupeaa poliitikotkin olemaan ihmeissään, kun rupeaa tulemaan lisää nuita CO2-oikeudenkäyntejä.

  Missäs päin Suomea on kivihiiltä käyttäviä energiayhtiöitä? Koska nyt olisi hyvä sauma haastaa ne oikeuteen :). Saattaisi valtamediakin tarkistaa kantansa uudemman kerran ilmastonmuutoshypeen.

  Kaiken kaikkiaan tästä ilmastonmuutoshömpästä pitäisi repiä kaikki se ilo irti, mitä siitä lähtee. EHKÄ päättäjät oppisivat olemaan vouhottamasta ensikerralla, kun maailma on sekaisin kun Ellun kanat :). Kerta kaikkiaan kunnon läksy poliitikoille ja kaikille helppoheikeille olisi kohdillaan, ja mikäs sen parempi kuin saada maailmantalous ihan V-leen ;).

  Huumorilla tämä elämä pitäisi ottaa, mutta kovin hankalaa se kieltämättä on.

  VastaaPoista
 2. Kaptah kirjoitti

  "Kaiken kaikkiaan tästä ilmastonmuutoshömpästä pitäisi repiä kaikki se ilo irti, mitä siitä lähtee."

  Sitähän nämä asianajat aikovat tehdäkkin.
  Kuka kuitenkin maksaa lopuksi?

  Oikeudenkäynnnit energialaitoksia kohtaan ja mahdolliset valtavat korvaussummat tulevat kaikille kalliiksi.

  VastaaPoista
 3. Sekstailu, lenkkeily muu liikunta ja hiihtäminen kans verolle koska tällainenhan tuottaa HIILITIOKSIITIÄ ! Sohvaperunana oleminen on näin ollen veroetu.

  VastaaPoista