torstai 11. marraskuuta 2010

Nazcan kuviotkin todistavat (kuulemma) ilmastonmuutoksestaEipä tunnu olevan juuri mitään,mikä ei "uskovien" mielestä liittyisi "ilmastonmuutokseen". Eilen illalla tuli tv1:ssa dokumentti Perusta ja eikös selostaja loppulauseena vetäissyt: "Nazcan kuviot ovat varoitus ilmastonmuutoksesta".
No,onhan niitä ufojenkin tekemiksi uskottu,samaa hyvää sarjaa urbaaneja legendoja ;-)!

8 kommenttia:

 1. Samanlainen selostajan pelotteva kommentti vedenpaisumuksesta tuli tiistaina tv2:ssa, kun kuulutti Waterworldin alkavan. Onkohan tämä virallinen YLE:n linja, jonka levityksen kaikki TV-luvanmaksajat pakotetaan kustantamaan.

  VastaaPoista
 2. Perusteliko selostaja mitenkään miksi Nazcan viivat olisivat varoitus ilmastonmuutoksesta?

  VastaaPoista
 3. Ylen ohjelmissa sama toitotus jatkuu ja jatkuu. Tämän aamun aamu-tv:ssä sana ilmastonmuutos on tullut jo tusinan kertaa.Jopa ilma"tieteen"laitos on ymmärtänyt olla melko hiljaa kun on varmaan paukut oikeasti vähissä.

  VastaaPoista
 4. Yle toitottaa juuri sitä propagandaa mitä sen rahoittajat vaativat tukensa vastineeksi, ihan kuten muukin media tekee. Isot herrat on nykyään niin jumalattoman viisaita ilmastonmuutos hössötyksensä kanssa, ettei maalaisjärki enää yksinkertaisesti mahdu päähän.

  Ja mikä helevetti noissa Nazcan kuvioissa muka viittaa ilmastonmuutokseen? Tuohan menee ihan samaan kategoriaan kun joku taidemaalausten analysointi. Jokainen näkee siinä mitä haluaa ja sitten porukassa ollaan leikisti samaa mieltä asiasta vaikka kukaan ei oikeesti tajua mitä toinen sanoo. Nuo hurut varmaan näkee omassa paskassaankin maailmanlopun merkit.

  VastaaPoista
 5. Ja mikähän varoitus tuossa kuviossa muka piilee?
  No, onhan se aika karmeaa kun poliittiset päätökset mm. verotuksessa lepäävät tuollaisella pohjalla. Täytyypi varmaan harkita äänestämistä kevään eduskuntavaaleissa...

  AK

  VastaaPoista
 6. Pientä esimakua viherfasismista:

  http://notrickszone.com/2010/09/20/german-parliamentarian-under-massive-fire-for-skepticism/

  VastaaPoista
 7. Ilmastonmuutos oli syynä, että seutu kuivui ja kuoli.

  Hauskinta siinä on kuitenkin, että ilmasto kylmeni rajusti ja aiheutti kosteuden vähenemisen.

  Alarmisti ei ymmärrä sitä.

  VastaaPoista
 8. "Talvet lämpenevät Suomessa jo lyhyellä aikavälillä selvästi enemmän kuin kesät, kertoo tuore suomalaisselvitys.

  Ilmatieteen laitoksen ja Helsingin yliopiston yhteisen tutkimuksen mukaan jo ensi vuosikymmen (2011-2020) on Suomessa keskimäärin lämpimämpi kuin vertailujakso 1971-2000 peräti yli 95 prosentin todennäköisyydellä.

  Tutkimuksen mukaan ilmastonmuutoksen myötä kylmät talvet käyvät yhä harvinaisemmiksi."

  http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/82653-hyvasti-suomen-kylmat-talvet

  11.6.2010 talvet kylmenevät:

  "Pariisi. Suomen viime talvi ei ollut mikään poikkeus, uskoo tunnettu ilmastotutkija James Overland. Hänen mukaansa kylmistä ja runsaslumisista talvista on tulossa normi niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Aasiassakin – ilmaston lämpenemisen vuoksi. "

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Asiantuntija+Kylm%C3%A4t+talvet+saattavat+tulla+Eurooppaan+j%C3%A4%C3%A4d%C3%A4kseen/1135257498394

  18.11.2010: talvet kylmenevät, mutta vain pohjoisessa:

  "Uuden tutkimuksen mukaan globaali ilmaston lämpeneminen voi johtaa kylmempiin talviin pohjoisessa. Merijään väheneminen arktisilla alueilla aiheuttaa paikallista lämpenemistä ilmakehän alaosissa, mikä voi johtaa voimakkaisiin vaihteluihin ilmakehän virtauksissa.

  Tutkimuksen julkaisi tiedelehti Journal of Geophysical Research.

  - Pohjoisen merijään vähenemisestä aiheutuvat poikkeavat ilmavirtaukset voivat kolminkertaistaa kylmien talvien todennäköisyyden Euroopassa ja Aasian pohjoisilla alueilla. Kylmät talvet kuten 2009-2010 ja 2005-2006 eivät ole ristiriidassa globaalin ilmaston lämpenemisen kanssa. Ennemminkin ne tukevat käsityksiämme lämpenemistä, tutkimuksen johtava kirjoittaja Vladimir Petoukhov Potsdam Institute for Climate Impact Research -tutkimuslaitoksesta sanoi. "

  http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=ilmastouutisia&news_id=2784

  Ja kaikki tämä ihmisen toiminnan takia!

  VastaaPoista