sunnuntai 29. elokuuta 2010

Blogistina saa varautua epämiellyttäväänkin julkisuuteen

Blogistina saa varautua epämiellyttäväänkin julkisuuteen. Kun googlaa nimellään, hämmästyy,mitä kaikkea löytyy. Nyttemmin alkaa blogiin tulla linkkejä ja jopa mainoksia kommenttisivulle. Olen toistaiseksi antanut niiden olla,jos lisäävät lukijamäärää. Lukijan on kuitenkin syytä muistaa,etteivät ne mitenkään edusta kirjoittajan mielipiteitä. "Virallisissakin" eli Googlen valitsemissa on blogin ideologian vastaisia, mm. vihreiden Vihreä Lanka-lehti näkyy mainostavan säännöllisesti.

Kuvituksena nimihaulla Google esittää nuoruuden kuvani (onneksi siitä ei kukaan tunnista enää tällaista harmaata wanhaa ukkoa) kahden Hitlerin kuvan välissä. Vihreät bloggaajat ovelasti lanseerasivat ne sinne. Olen valittanut kuvista kymmeniä kertoja,mutta mitään ei tapahdu. Pitäisikö vetää Google oikeuteen ja vaatia miljoonaa (nyt varmaan häviävät ;-).

Joskus kuitenkin on pakko suuttua. Se tapahtui,kun löysin seuraavan otsikon:

"Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa ... Kemian tohtori Hannu Tanskanen pohtii ..."

Tämän taustalla on eräs blogisti,joka olisi halunnut minun ryhtyvän bloggaamaan holokaustia epäillen. Kieltäydyin ja sanoin, että tässä ilmastoblogissani on minulle riittävästi harrastetta ja en muutenkaan lähde alueelle, joka on monissa maissa jopa kriminalisoitu, Itävallassa mm. saa kolme vuotta linnaa holokaustin epäilystä. Minä en puutu toisten blogeihin,jokainen vastaa omastaan,mutta liittämiseni tuollaiseen lausumaan on valetta ja ehdottomasti tuomittavaa, ei pidä laittaa suuhuni sanoja,joita en ole lausunut! Toivon ao. blogistin ymmärtävän tämän, ikävä kyllä Googlesta ei saa mitään sinne kerran levittyä pois.

Parhaillaan on eräällä taholla pohdittavana julkinen loukkaus,jonka kohteeksi jouduin massamediassa. En voi kertoa vielä enempää jutun ollessa kesken, asiassa tullee päätös ensi viikolla, sitten voin kertoa lisää.

3 kommenttia:

 1. Olet kertonut täällä semmoisia asioita jotka eivät miellytä kaikkia taloudellisesti ja poliittisesti. Samanlaista mustamaalausta on lehdistöstä saatu lukea viime aikoina. Toivotan voimia blogin pitämiseen! Olet hyvällä asialla.

  VastaaPoista
 2. mikä tää blogi sitten on? en ees viitti lukea enempää, nimi kertoo kaiken. keskittyisit hyvä mies muuhun kuin väittämään i-muutosta vastaan. mee uimaan tuonne muovin sekaan, hengitä bangkokissa viikko. tarkoitan tällä että vaikka olisit oikeassa, et rakenna mitään muuta kuin tukea kapitalisteille. sinusta ei ole muuta kuin harmia maapallolle, olet pahista pahin. anteeksi, mutta näin ajattelen. t. eivihreä

  VastaaPoista
 3. Heh,sallin ylläolevan kommentin tulla läpi,vaikka se ei mitään lisäarvoa tieteelliseen keskusteluun ilmastonmuutoksesta tuokaan,mutta aivan vain esimerkkinä jatkossa suodatukseen pysähtyvistä.

  "Tukea kapitalistille"? Ajattelehan nyt hyvä mies (nainen?): Olitpa kapitalisti tai kommunisti, sinä maksat tämän hyödyttömän humpan kustannukset kalliisti,nyt jo "energiavero" tekee n. 250 euroa vuodessa asujalle. Se on vasta alkua,käsiraha siitä,mitä jatkossa kärsit, kun viherväki pääsee vauhtiin.

  "Harmia maapallolle, pahista pahin"?

  Harmia maapallolle on pikemminkin näistä viherhörhöistä,jotka haluavat tuhota teknisen edistyksemme ja länsimaiset arvomme. Ei nykypäivän ongelmia ratkota naatteja natustamalla, vaan uudella teknologialla,joka korjaa vanhan virheitä.

  Anteeksi ei tarvitse pyydellä rehellistä mielipidettä,mutta ota hyvä mies ensin selvää tosiasioista (valtamedia salaa ne)ja tuomitse vasta sitten ! Kiitos kommentistasi ja hyvää syksyn jatkoa :-)!

  VastaaPoista