tiistai 22. helmikuuta 2011

Yhdysvaltain Edustajainhuone äänesti lopun IPCC:n rahoitukselle
LÄHDE


Roy Spencer

"Politicians formed the IPCC over 20 years ago with an endgame in mind: to regulate CO2 emissions. I know, because I witnessed some of the behind-the-scenes planning. It is not a scientific organization. It was organized to use the government-funded scientific research establishment to achieve policy goals"
Ensin meillä oli nämä CCCP-vammaiset, sitten IPCC-sellaiset, mutta onneksi maailmalla tuntuu olevan itsekorjaava systeemi globaaleille hölmöyksille !(Tri Boris Winterhalterin blogista)


"Yhdysvaltain Edustajainhuoneessa käytiin 19.2.2011 vilkasta keskustelua hallitusten välisen ilmastonmuutospaneelin (IPCC) rahoituksesta. Seuranneessa äänestyksessä päätettiin republikaaniehdotuksesta äänin 244/179 poistaa budjetista IPCC:n tuleva rahoitus. Päätöksen mukaan edustajainhuone ilmoitti toivovansa, että ilmastopaneeli ei enää jatkossa tuottaisi kaiken kattavia kansainvälisiä ilmastotieteen arviointejaan.

Budjettimuutosta on ollut ajamassa republikaaniedustaja Blaine Luetkemeyer (Missouri) todeten (vapaasti käännettynä): “koska alueeni perheet ovat kiristäneet vöitään niin luulisi, että liittohallitus voisi tehdä saman kieltäytymällä rahoittamasta tuhlailuun ja vääristelyyn syyllistynyttä organisaatiota. Lisäykseni tarkoittaa yksinkertaisesti, että budjetista ei varoja anneta IPCC:lle. Tämän kautta veronmaksajat säästävät miljoonia dollareita tulevina vuosina. Todettakoon, että Presidentti [Obama] on esittänyt vuoden 2012 budjettiin 13-miljoonan dollarin lisäyksen.”

Luetkemeyerin mukaan äänestäjieni ei pitäisi enää tukea rahallisesti organisaatiota tuottamaan korruptoituneita selvityksiä, joiden perusteella jokaista amerikkalaista kuormitetaan valtavilla uusilla energiaveroilla. Tämä on nyt edustajahuoneen enemmistöpuolueen vallitseva näkemys"

10 kommenttia:

 1. Aivan oikein. Mahtavaa.

  VastaaPoista
 2. Todellakin mahtavaa luettavaa. Kyll se tytöt ja pojat tästä iloksi muuttuu. :) Mutta mikähän mahtaa olla sen päästökauppahuijauksen kohtalo? Joka on kaiketi pankkiirien = massiperkeleiden tuottoisa pajatso, johon "veronmaksajat / kansalaiset" valtiot laittavat lanttinsa joita pankkiirit viskelevät.

  Toisaalta se on kyllä kumma homma, että kaiken täytyy tapahtua jenkkilässä ensiksi, tarkoitan että tuntuu jokseenkin siltä, että eu:ssa peälätään tehdä MITÄÄN päätöstä ennen jenkkejä. Pelkäävät varmaan USA:n suuttuvan. :) Suuri ja mahtava EUostoliitto jep jep.

  Tulipas taas räksytettyä.

  VastaaPoista
 3. Tamä uutinen on todella hyvä. Tulee "hyvät fiilarit" niinkuin tavataan sanoa. Upeaa, SUURENMOISTA.

  VastaaPoista
 4. Kuinka suuri vaikutus rahoituksen loppumisella on IPCC:n toiminnalle?

  VastaaPoista
 5. Katselin ohjelman Yle1 Ulkolinja.
  Kyllä nousi tukka pystyyn! Nyt asia on päästökaupoissa mennyt jo mielettömäksi.
  Filipiineillä ajetaan rahtilaivoilla ureaa mereen, että päästökauppiaat saisivat aikaiseksi päästöoikeuksia! Ideana on se, että pitää saada mereen niin paljon lannoitetta, jolloin se rehevöityisi ja alkaisi kasvattaa levää, joka puolestaan on "laskettu" sitovan hiilidiksiidia ja mikä onkin sitten "puhdasta" kaupppatavaraa päästöoikeuksia myyville huijareille.
  Onkohan kaikki nykyisin sallittua tuon pelätyn hilidioksiidin nujertamiseksi. Tosin ei se hiilari katoa minnekkään, sen tietää ohjelmassa paikallinen luonnonsuojelijakin ainoastaan meri saastuu ja kalastus loppuu.
  Kumma kun meillä itämeri olisi jo valmiiksi levän alla ja urealla kyllästetty niin täällä
  vaaditaan mummon mökkiin komeita jätevesikaivoja
  ja putsareita ettei vaan menisi mummon ureat merelle saakka sitä rehevöittämään.
  Alkaakin saada trgikoomisia piirteitä tuo hiilidioksiidista vouhkaaminen ja etenkin se, kun "me" ollaan siinä kuitenkin maksumiehinä.

  VastaaPoista
 6. Niin, millä nyt sitten saadaan ilmaston lämpeneminen ruotuun - tälläkö:
  http://news.nationalgeographic.com/news/2011/02/110223-nuclear-war-winter-global-warming-environment-science-climate-change/

  VastaaPoista
 7. Elähän nyt, Marko, ihan ydinsotaa manaa, juurihan on todettu, ettei ilmasto lämpene, vaan jäähtyy. Lisää hiilidioksidia me tervitsisimme ;)!

  (Vai vaatiiko viherliike, että agendansa todistamiseksi ydinsotakin on hyväksyttävä? Kyllä te olettekin vaarallista sakkia!)

  VastaaPoista
 8. Mahtaako vielä tulla se päivä kun päättäjät pyytää kansalta nöyrästi anteeksi kaikkia aiheuttamiaan vahinkoja juostessaan päättömänä ICCP:n talutusnuorassa.
  http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=23164:ipcc-tutkija-tiesi-vaeaeraestae-ennusteesta-halusimme-painostaa-paeaettaejiae&catid=4:ulkomaat&Itemid=6

  VastaaPoista
 9. Ehkäpä ei anteeksipyyntö riitä globaalista biljoonapetoksesta?

  VastaaPoista