perjantai 18. helmikuuta 2011

Ilmastonmuutoksen epäilystä vankilaan EU:ssa?
Uusi Suomi

Orwellin 1984 NYT? Ajatuspoliisi vain puuttuu! Onko EU "Ilmestyskirjan Peto"?


"Europolilla on eurooppalainen pidätysoikeus EAW (European Arrest Warrant), jonka mukaan kansalaisen saa siepata kotimaassaan ja kuljettaa ilman valitusmahdollisuutta vieraaseen maahan odottamaan oikeudenkäyntiä. Oikeutta vapautua takuita vastaan ei ole.

Kansallinen poliisi voidaan pakottaa tutkimaan tekoja, joita kansallinen lainsäädäntö ei pidä rikoksina mutta jotka ovat sitä EU:ssa. Yksi näistä rikokseksi katsottavista teoista saattaa tulevaisuudessa olla mm. ilmastonmuutoksen ja holokaustin epäileminen"

6 kommenttia:

 1. Minut voi tulla hakemaan täältä Kotkasta, en usko enää holokaustiin enkä ManMade- ilmastonmuutokseen.

  VastaaPoista
 2. ManMade ilmastonmuutos on itseasiassa MannMade, eli mr. Michael Mann made the famous hockey stick-diagram.

  Ja kuten kaikki tiedämme, tuo diagrammi oli maailman suurin huijausyritys. Sillä yritettiin poistaa Keskiajan lämpökausi ja Pikku-jääkausi maapallon ilmastohistoriasta.

  Ihmisen vaikutus ilmastoon on täysin marginaalinen verrattuna ilmaston luontaiseen vaihteluun.

  VastaaPoista
 3. IlmastonLämpenemisUskovaisille (ja erityisesti ihmisiä syyllistäville) ajattelun aihetta:

  Keskiajan lämpökausi oli globaali ilmiö:

  http://pages.science-skeptical.de/MWP/MedievalWarmPeriod.html

  Linkissä esitetyt tutkimukset ovat vastalääkettä Mr. Michael Mannin maailmanlaajuiseen petokseen.

  Täältä löytyy juttu (Dr John Happs) ja KUVA Mannin alkuperäisestä ”lätkämailasta” (punainen) ja korjatusta versiosta (sininen):

  http://www.undeceivingourselves.com/I-ipcc.htm

  VastaaPoista
 4. Tarkennuksena juttuun: Suomessa ja EU:ssa on rangaistavaa "kieltää tai julkeasti väheksyä kansanmurhaa, rikoksia ihmiskuntaa vastaan tai sotarikoksia". Tästä on ainakin puitepäätös kesäkuulta 2007, joka jäsenvaltioiden tulee kahden vuoden kuluessa saattaa lainsäädäntöönsä.

  Ilmastonmuutoksen epäilyä Euroopan parlamentti on tiettävästi yrittänyt kriminalisoida, mutta hanke kaatui tiedeasiantuntijoiden vastustukseen.

  VastaaPoista
 5. Holokaustin ja ilmastonmuutoksen vertailu samassa yhteydessä on melko typerää. Ilmasto muuttuu alati. Ihmisen osuutta on liioiteltu. Mutta älkää nyt sentään liittäkö tähän antisemitistiä ajatuksia, silloin lähtee kaikki uskottavuus. Kyllä se holokausti oli totta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tri Hannu Yli-Karjanmaalle tarkennuksesta. Onneksemme ehdotus kaatui,on jo perin huolestuttavaa,että moista on EU:n tasolla voitu ehdottaa!

  Vaikka en 911-salaliittoteorioista samaa mieltä olekaan, bloginne on niin hyvä myös "ilmastonmuutoksen" osalta, että mielelläni laittaisin blogiini linkin siihen, jos annatte luvan? Vastineeksi saanen linkin Teidän blogiinne? Vastata voi myös sähköpostiini:

  ilmastohuijaus@yahoo.com

  "Anonyymi", lainasin vain Uuden Suomen blogistia. Holokausti on varmasti totta, mutta ihmetyttää silti sen arvostelun kriminalisointi, Itävallassahan brittihistorioitsija David Irving sai kolme vuotta vankilaa siitä. Mikään asia ei saisi olla niin pyhä, etteikö sitä saisi tutkia tai kritisoidakin, kielto tai peräti kriminalisointi juuri herättää epäilyn, että asiassa on jotain joka halutaan salata.

  Älköön tätä nyt väärintulkittako niin, että epäilisin holokaustia sinänsä, tuo nimiini pantu kummallinen väite, joka tulee esiin googlaamalla johtuu vain siitä, että eräs bloggaaja, joka ehdotti minulle bloggausta asiassa ja kieltäydyin, laittoi topikkinsa otsikoksi tuon:
  "Kemian tohtori xxx pohtii ...". Ikävää leimaamista!

  VastaaPoista