sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

It’s ALWAYS Earth Hour in Pyongyang!
Kummastuttaa,että WWF on tällaisen humpan vetäjänä. Aikaisemmin kun järjestö vielä keskittyi nimensä mukaiseen tehtävään eli villieläinten suojeluun,minäkin annoin kolikon keräykseensä. Sitten ilmeisesti viherhihhulien ilmastotalebanihaara sai vallan sielläkin.

Ensimmäinen tahra maineeseensa oli valehtelu jääkarhujen muka uhanalaisesta tilasta,jolla sai ne ao. listalle. Tosiasiassa jääkarhut kuitenkin voivat paksusti ja yksitoista neljästätoista tunnetusta kannasta lisääntyi, Alaskassa jopa kiusaksi asti. Maailman johtavaa jääkarhututkijaa estettiin pääsemästä YK:n asiaa käsittelevään konferenssiin, koska "hänen tuloksensa eivät sopineet kokouksen agendaan".

Toinen moka oli julkaista ensimmäisenä valheellinen tieto Himalajan jäätiköiden sulamisesta,jonka myös IPCC otti sellaisenaan raporttiinsa, nk. "Himalajagate", jonka johdosta mm. Pachauria vaadittiin eromaan.

2 kommenttia:

  1. Jaa... mistäkähän johtuu, että jääkarhuja on Alaskan ja Hudsoninlahden rannikoilla ihan kiusaksi asti. Johtuisikohan siitä, että maa kantaa paremmin kuin jäätön meri.

    VastaaPoista
  2. Nuo kuvat jääkarhusta pienellä jäälautalla ovat järjestettyjä Greenpeace/WWF-propagandakuvia. Karhut tunkevat asutuskeskuksiin,koska siellä saa helpompaa ruokaa kuin merestä pyydystämällä. Kaivan tuolta aiemmasta linkkejä asiaan päivän kuluessa.

    VastaaPoista