tiistai 29. maaliskuuta 2011

Todisteet "Historian suurinta huijausta" vastaan lisääntyvät - epätoivoiset alarmistit haastavat skeptikkoja oikeuteenLÄHDE

LÄHDE

LÄHDE

"Mann´in temppu", jota "Climategate"- viesteissä suositellaan,jos lämpenemistä ei ala näkyä, alkaa paljastua kaikessa karmeudessaan,nk. Briffa-Osborn 1999-uudelleenkonstruoinnissa on pyyhitty pois kokonaista 150 vuotta, 1400-1550,jotta kiusallinen keskiajan lämpökausi saadaan eliminoitua. Steve McIntyre,Toronton yliopiston matemaatikko, onnistui kaivamaan tämän petoksen tietokonekoodista. Kun McIntyre pyysi alkuperäistä dataa Michael Mann´ilta,tämä sanoi "kadottaneensa" sen (!).

Viisi organisaatiota maailmassa toimittaa globaalia lämpötiladataa mm. Mann´in käyttöön, ne ovat:

Kolme maa-asemaa:

1.NCDC (NOAA:n National Climatic Data Center)
2.GISS (NASA Goddard Institute for Space Studies)
3.CRU (The University of East Anglia´s Climate Research Unit)

Ja kaksi satelliittimittausyksikköä: RSS (Remote Sensing Systems) ja UAH (University of Alabama).

Kaikki nämä ovat kuitenkin riippuvaisia NOAA:n maa-semien toimittamista tiedoista. Nyt on paljastunut,että NOAA on "siivonnut" noin vuodesta 1990 alkaen kolme neljännestä mittausasemista (tiedoista),jotka antavat kylmempiä lukemia,aluperin 6000 asemaa on pelkistetty 1500 asemaksi,jotta tulokset saataisiin osoittamaan lämpenemistä!

EPA (Yhdysvaltain ympäristöviranomainen, joka toukokuussa 2010 julisti hiilidioksidin "ilmansaasteeksi"), yritti piilottaa sisäisen tutkimuksen raportin (Alan Carlin & John Davidson),jossa todettiin että IPCC:n käyttämässä ilmastomallissa (GCM)oli oletettu vesihöyryn voimakasta positiivista palautetta,mutta todelliset mittaukset todistivat sen negatiiviseksi.

LÄHDE

Tammikuussa tri Noor van Andel todisti,että radiosondien (ilmapallosondit) dataa oli väärennetty siten,että se tukisi teoriaa ilmaston lämpenemisestä.

Epätoivoiset alarmistit ovatkin jo alkaneet haastaa kriitikkoja oikeuteen, mm. Michael Mann on jättänyt jo toisen haasteen oikeuteen tri Tim Ball´ia vastaan:

LÄHDE

8 kommenttia:

 1. Ei pääse Suomen mediaan asti nämä jutut.

  VastaaPoista
 2. Suomen valtamediassa ”TOTUUS” on toisenlainen: MIEStoimittaja Hesarissa (pääkirjoitussivu 29.3.11). Otteita (tikkukirjaimet tekemiäni):

  ”Ilmaston lämpeneminen taas on IHMISEN itsensä aiheuttama ongelma, jonka ihminen voisi omilla toimillaan ratkaista.”

  ”Viininviljely Salpausselälläkin voi jäädä lyhytaikaiseksi kokeiluksi, kun ILMASTON LÄMPENEMINEN pääsee toden teolla vauhtiin ja sitähän ei sitten pysäytetäkään.”

  ”JOS Grönlannin jäätiköt sulavat, maailman merten pinnan ARVELLAAAN kohoavan SEITSEMISEN metriä.”

  ”JOS kaikki maapallon jäätiköt sulavat, vedenpinta NOUSEE noin 70 metriä.”

  ”Sadionin torni ON MUUTETTU majakaksi.”

  On siinä melkoista hysterian lietsontaa, kun noin vain ”kerrotaan mitä tapahtuu”. Suomessa ollaan kyllä totuttu PELOTTELUUN, mutta että tällaista potaskaa kirjoitetaan maamme suurimmassa lehdessä ja vielä pääkirjoitussivulla.

  (Kirjoittaja on HS:n kirjojen tuottaja)

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäsi saada vastaisku ja äkkiä vaikka blogin pitäjältä, Boris Winterhalterilta, Jarl Ahlbeckiltä...
  Voi vattu kun hatuttaa lukea HS:sta tuollaista...
  Tietysti Arkhimedeskin kääntyisi haudassaan kun kuulisi "Heurekan" kumottavan mitä tulee esim. Pohjoisnavan suhteen. Tätä kirjoitettaessa on Etelänavalla -64 C ja Pohjoisnavalla vaivaiset-21 astetta. Onneksi hieman hidastavat tuota sulamista.

  VastaaPoista
 4. Valtamediaa ja ilmastouskoa vastaan on vaikea taistella:

  TS: Suomen keskilämpötila nousi 0,4 astetta, ilmastonmuutos alkaa näkyä

  http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194672937899/artikkeli/ts+suomen+keskilampotila+nousi+0+4+astetta+ilmastonmuutos+alkaa+nakya.html

  Tämä "ennakkotieto" annetaan jo hyvissä ajoin, jotta ilmastoskeptikot eivät saisi omia tietojaan Suomen ilmastotilastoista julkisuuteen. Alla oleva uutinen (johon olen lisännyt TIKKUKIRJAIMIN viestin oleellisen infon) käyttää (OVELASTI) sopivia vertailutasoja (jolloin oli viileämpää) korostaakseen sitä, että viime vuosisadan lopun lämpönousu (joka siis on tosiasia) ja siitä seurannut globaalien lämpötilojen pysähtyminen samalle tasolle näkyy MUKAVASTI PELOTTAVANA. Tässä käytetään jo samanlaista propagandaa kuin Natsi-Saksassa 1930-luvulla: tosiasioita ”tarjoillaan” sopivasti ”paketoituna” ja siihen lisätään oman uskonnon (totalitarismin) käyteaineet.

  Turun Sanomat julkaisi ensimmäisenä tämän ”tietopaketin”:

  Suomen uusi keskilämpötila on 2,3 astetta, kertoo Turun Sanomat. Lehden saamien tietojen mukaan maan virallinen keskilämpötila on noussut 0,4 astetta. Lehden tiedot ovat peräisin Ilmatieteen laitoksen Ilmastokeskukselta, jotka VAHVISTETAAN TÄNÄ SYKSYNÄ. Uusi keskilämpötila on laskettu vuosilta 1981–2010. Kehitys noudattaa malleja, joiden mukaan Suomen ilmasto lämpenee jopa SEITSEMÄLLÄ asteella vuosisadan loppuun mennessä. Lämpenemisen odotetaan RIISTÄYTYVÄN käsistä vuosisadan puolivälissä, mikäli hiilidioksidipäästöjä ei kyetä karsimaan rajusti.
  Ilmastokeskuksen ryhmäpäällikön Reija Ruuhelan mukaan ilmastonmuutoksen merkit alkavat nyt PUSKEA LUONNOLLISEN VAIHTELUN LÄPI. Esimerkiksi viime kesän lämpöennätys 37,2 astetta rikkoi vanhan lämpöennätyksen yli asteella. Toinen ilmastonmuutoksen aiheuttama ääri-ilmiö olivat viime kesän myrskyt, jotka jättivät tuhannet taloudet ilman sähköä.

  Edellisellä vertailukaudella 1971–2000 keskilämpötila oli 1,9 astetta. Kaudella 1961–1990 vastaava luku oli 1,6.

  VastaaPoista
 5. Kommentti Tiede-lehden keskustelufoorumilta:

  "Suomen uusi keskilämpötila on 2,3 astetta, kertoo Turun Sanomat. Lehden saamien tietojen mukaan maan virallinen keskilämpötila on noussut 0,4 astetta. Kehitys noudattaa malleja, joiden mukaan Suomen ilmasto lämpenee jopa seitsemällä asteella vuosisadan loppuun mennessä."

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Turun ... 06561.html

  Asia on selvä, ettei Suomen ilmaston syklisyydestä ole mitään tajua. Pohjois-Atlantin syklinen lämpenminen ja viileneminen määrää pitkälti Suomen ilmaston. Viime vuosikymmenen lämpötilaa pitää verrata 1930-luvun lämpötilaan, joka IL:n mukaan oli 0.3 °C korkeampi. Aika vähän on lämpenemistä on tapahtunut 70 vuodessa ja siitäkin suurin osa eteläisimmässä Suomessa. Keski-Suomen, eikä Lapin ilmastossa ole tapahtunut minkäänlaista ilmastonmuutosta 80 vuoteen ja saattaapi ensi talvena Etelä-Suomeen hiipineeltä ilmastonlämpenemismonsterille tulla lähtö sieltäkin.

  Omasta mielestäni kyseinen ”uutinen” (lue propagandaisku) vie rankasti uskottavuutta ilmatieteenlaitoksen toiminnasta, ainakaan puolueettomana tiedonvälittäjänä.

  Tällaista "avointa" tiedottamista Suomen ilmastosta harjoittaa tämä ilmastonmuutostieteen ”asiantuntijalaitos”.

  VastaaPoista
 6. Taas ilmatieteenlaitoksen potaskaa, Maaliskuu hiukan normaalia lämpimämpi, mutta kevään tulo myöhässä, miten se on mahdollista.

  VastaaPoista
 7. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että keskilämpötila vuosina 1981-2010 oli korkeampi kuin 1971-2000 tai 1961-1990.

  Auringon supersyklit 21 ja 22 yhdessä positiivisen PDO:n kanssa olivat lämpenemisen perustekijät. Hiilidioksidin osuus on täysin marginaalinen.

  CO2 -uskonlahkon alarmisiset propagandauutiset vetelevät kuitenkin viimeisiään, koska
  tulevat aurinkosyklit 24 (jo alkanut), 25 ja 26 ovat heikkoja. Niin heikkoja, että sellaista ei olle koettu 150 vuoteen. Lisäksi PDO on kääntynyt negatiiviseksi, jolloin ilmasto näiden yhteisvaikutuksen myötä viilenee takuuvarmasti.

  VastaaPoista
 8. Eihän tuosta Briffan sarjasta mitään lämmintä keskiaikaa ole hävitetty vaan kylmä keskiaika.

  Ja syy on selvä: tulos eroaa muista. Ero kertoo siitä, että nämä proxyjutut on pelkkää pop-tiedettä ja tarkkuus aivan sitä sun tätä. Niitä ei siksi tulisi verrata esim lämpömittareihin.

  Hävittämällä ne osat datasta, mitkä kertovat karua kieltään menetelmän epäluotettavuudesta on se tempun idea.

  VastaaPoista