lauantai 12. maaliskuuta 2011

Vihreät raadonsyöjät ydinvoiman kimpussa"Kansallinen sabotaasipuolue" ei jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan "rahastaa raadolla", eli Japanin ydinreaktorin tuholla. Mitään sellaista, joka uhkaisi meidän vakaaseen kallioperään rakennettuja ydinvoimaloitamme, ei tuossa tapauksessa ole, joten tsunamia Suomenlahdella tai Pohjanlahdella ei edes Risto Isomäki fantasoi.

Alla esimerkki kymmenen pisteen viherhihhulista:

Leo Straniuksen blogi

8 kommenttia:

 1. No yllättääkö tuo ketään? Eiköhän ihmiset kohta ala kyllästyä näihin "vihreisiin" veroihin ja työnnä koko aatteen ainakin pois parlamentaarisesta työstä. Näin on käynyt hiljattain Virossa ja Irlannissa, josko nyt suomen vuoro?

  VastaaPoista
 2. Kerrankin asia josta olen samaa mieltä.

  Tosin tämän blogin pitäjä on samalla asteikolla vähintään sadan pisteen änkyrähihhuli. Tästä taas taidamme olla eri mieltä ;)

  VastaaPoista
 3. Niin, anonyymi n:o 2, nimenkin kun vielä uskaltaisit laittaa!

  VastaaPoista
 4. Kun maa jossa on yli 50 ydinreaktoria kestää vuosikymmeniä maanjäristyksiä ja vain yksi maailman historian voimakkaimmista maanjäristyksistä yhdistettynä tsunamiin saa yhden 70 luvulla rakennetun ydinrekatorin hieman epäkuntoon niin onko enään mitään kysymystä siitä että ydinvoimala on täydellinen ja 100% turvallinen energiamuoto.

  VastaaPoista
 5. VAKAVA VAROITUS ILMASTON VIILENEMISESTÄ !!!!

  Keskeiset indikaattorit, jotka kuvaavat Maapallon ilmastoon viimeisten tuhansien vuosien aikana kaikkein voimakkaimmin vaikuttaneita tekijöitä, nimittäin auringon aktiivisuutta (aurinkosyklit/niiden voimakkuus ja pituus) ja Tyynen valtameren oskillaatiota PDO, viittaavat vahvasti siihen, että olemme pitkän viilenemisjakson alussa.

  PDO on painunut negatiiviseen vaiheeseen ja tulevat aurinkosyklit 24, 25 ja 26 ovat heikompia sitten Daltonin minimin 1700-1800-lukujen taitteessa. Tämä tietää ainakin 30 vuoden viilenemisjaksoa ja kukaties sitäkin pidempää, riippuen auringon toiminnasta jakson 27 jälkeen.

  Moderni lämmin jakso on ohi. Sitä kesti vuodet 1975-2005, jolloin auringon aktiivisus oli voimmakkaammillaan ainakin tuhanteen vuoteen ja lisäksi PDO oli positiivinen. Viime vuosina olemme eläneet tuon jakson viimeisiä lämpöhenkäyksiä, kun valtameret ovat purkaneet usean vuosikymmenen lämpövarastoaan.

  Ilmaston viilenemistä ei voi pysäyttää, siihen on yksinkertaisesti vain varauduttava ottamalla täällä Pohjolassa huomioon, että talvet tulevat olemaan kylmiä ja runsaslumisia. Lisäksi on varauduttava mahdollisesti 2020-luvun aikana ja sitä myöhemmin esiintyviin katovuosiin.

  VastaaPoista
 6. Käsittämätöntä miten ihmiset ovat menettäneet järkensä jälleen kerran kun ydinvoima tulee puheeksi. Hätähousut luulevat että Suomenkin ydinvoimaloissa oltaisiin jatkuvasti täystuhon kynnyksellä. Yritin selvittää asiaa uutisten kommentteihin mutta ei auta, mopo on karannut käsistä.

  Mutta ei ihme kun ihmiset kertovat varmana tietona tälläistä: "Loviisassa on esim. yli 900 tonnia jäätä ns. jäälauhduttimessa, joka voidaan tiputtaa polttoaineen päälle, mikäli muut jäähdytykset pettää."

  Tuo on poimittu Iltasanomien keskustelupalstalta. Kun tiedot on näin vankalla pohjalla niin toki hysteerikot vaativat ydinvoiman alasajoa nyt heti samointein.

  VastaaPoista
 7. Tiedoksi youtube-videoita lähettäville:

  En julkaise youtube-videoita täällä,sillä minulle on kerrottu asiantuntijataholta niistä saatavan viruksia. En siis tunne tänne lähetetyn sisältöä ja tämä toimenpide ei tarkoita siinä esitetyn sensurointia.

  VastaaPoista
 8. Kyllä Loviisassa on jäälauhdutin, muttei sitä ole tarkoitettu polttoaineen päälle tiputettavaksi...

  VastaaPoista