tiistai 26. huhtikuuta 2011

Nature: Fytoplanktonin määrä lisääntynyt vastoin alarmistien väitteitä




NATURE

Tarkasteltiinpa lähes mitä hyvänsä alarmistien väitettä lähemmin,osoittautuvat ne pelkiksi uskomuksiksi. Näin mm. merien happea tuottavien piilevien kohdalla,niiden "merkittävää vähenemistä" pidettiin muutama vuosi sitten vahvimpana todisteena "ilmastonmuutoksesta". Nyt maailman arvostetuimman tiedelehti "Naturen" julkaisema tutkimus kertoo tasan päinvastaista, fytoplanktonin määrä on vähenemisen sijaan lisääntynyt. Tavallaanhan tämä on loogistakin,kasvanut hiilidioksidipitoisuus aiheuttaa fotosynteesin ja kasvun voimistumista,sama on Naturen parin vuoden takaisen artikkelin mukaan havaittu myös Brasilian sademetsissä,ne vihertävät enemmän.

Ei juuri tule televisiosta nykyisin "tiedeohjelmaa",jossa "ilmastonmuutosta" ei mainita joka toisessa lauseessa syynä milloin mihinkin. Tämä muistuttaa hieman innokkaimpien ydinvoiman vastustajien väitteitä siitä, että ydinvoimalat aiheuttavat kaikkea mahdollista muistihäiriöistä jalkasilsaan. Sinänsä tämä ei ole ihme,kun muistaa mm. median Cancunin ilmastokokouksen osallistujille tekemää jekkua. Osaanottajien keskuudessa kierrätettiin adressia,jossa vaadittiin boikotoimaan haitallista ja ilmastonlämpenemistä aiheuttavaa divetymonoksidia. Useimmat konferenssin osallistujat allekirjoittivat adressin. Tavallisimminhan divetymonoksidia kutsutaan vedeksi.

CANCUN


Lord Monckton aiheesta

Tekniikan Maailma,jossa minäkin viiden vuoden ajan toimin tiedekirjoittajana,laittaa nykyisin "tiede"-palstallaan myös lusikkansa uskonsoppaan tavan takaa, uusimmassa numerossa toinen näistä valtiotieteen tohtoreista hokee paikkansapitämätöntä väitettä,että arktisen jäätiköt olisivat sulamassa ja että vuosi 2010 oli historian lämpimin ja tehostaa väitettään lapsellisella katkoviivalla. Nyt siinä sentään on asteikkokin,toisin kuin jonkin aikaa sitten vastaavassa.
Tässä faktaa arktisen jäistä:

LÄHDE

Ja vuosi 2010 oli "lämpimin" vain NASA:n James Hansenin tulkinnan mukaan,väite jonka hän itsekin kohta kumosi ja myönsi, että "toiseksi lämpimin" ja lisäsi "So what?". Hansen on valtion virkamiehenä hillunut Greenpeacen hörhöjen mielenosoituksissa ja joutunut jo kahdesti pidätetyksikin, kolleegansa ovat kiusaantuneita ilmasto-"ristiretkestään".

1 kommentti:

  1. Blogisti on havainnut saman mitä minäkin. Järjen ääni ei kuulu valtamediassa.
    Kukahan tätä mediaa kontrolloi?
    Olisi kiva jos MOT tekisi uuden ohjelman tyuyliin "missä mennään kusetuksessa"
    No vaalit oli ja odotellaan miten asiat muuttuu!

    VastaaPoista