sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ugandassa poltetaan koteja ja tapetaan lapsia "ilmastonmuutoksen" nimissä

Prisonplanet

3 kommenttia:

 1. Itse vältän linkittämästä Alex Jonesin uutissivustoihin Prisonplanet ja Infowars.

  Arvostan toki kyseisiä sivustoja suunnattomasti ja ne tekevät juuri sitä uutisanalyysiä ja uutisten asettamista kontekstiin mitä nykyään ei juuri enää muualla tehdä.

  Kuitenkin ns. "normaali-ihminen", joka ei juuri seuraa kuin valtamediaa, kokee ne lähteenä epäuskottaviksi. Tämä johtuu paitsi sivustoilla olevista mainoksista, myös uutissivuston muista uutisista.

  Mieluummin kannattaa linkittää noiden sivustojen käyttämiin lähteisiin.

  VastaaPoista
 2. Pyrin tuomaan blogiin alan uutisia ja mielipiteitä eri lähteistä, kaikki eivät välttämättä vastaa blogin kirjoittajan omia mielipiteitä, eivätkä varmastikaan kaikkien lukijoiden. Kaikkia ei kertakaikkiaan voi miellyttää, sillä tavoin päätyy vain puuduttavaan keskinkertaisuuteen, poliitikkojen tyhjänpäiväisiin lausuntoihin. Suosittelenkin ohittamaan sen materiaalin, joka ei mielytä. Kritiikkiä toki otan vastaan mielelläni ja kiitän edeltävää "anonyymiä" (kuinka paljon mielenkiintoisempaa olisikaan keskustella omalla nimellään uskaltautuvien kanssa, silloin voisi päätellä jotain henkilön taustoista ja motiiveista ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä näkisin, että ns. normaali ihminen kokee kaiken valtamedian ulkopuolelta tulevan epäuskottavana jos edes jaksaa sen kummemmin artikkeleita lukea mainoksista riippumatta.

  VastaaPoista