perjantai 30. syyskuuta 2011

Al Gore toi ilmastonmuutoksen !
Al Gore esitelmöi tänään Jyväskylässä yrittäjäjärjestöjen kutsumana ja paikalla on vaikutusvaltaisia poliitikkojammekin. Kyllä se on ilmaston ihmemies tämä Al, toi mukanaan "intiaanikesän" eli loppukesän, syksyn, lämpimimmän päivän, ennustettu on jopa yli + 20 C! Nyt ymmärrän, miksi Al perui alkuperäisen aikataulun mukaisen tulonsa talven hirmupakkasilla, tuon lämmittämiseen eivät Alinkaan kiistämättä yliluonnolliset voimat olisi riittäneet ja se olisi ollut huonoa mainosta ilmaston lämpenemiselle!


AAMULEHTI


(Outoa, ettei tule yhtään kommenttia pitkään aikaan? Onko Google blokannut minulle tulevat kommentit, vai ovatko jorinani vain niin yhdentekeviä, ettei ansaitse kommenttia? Jos olette lähettäneet kommentin, eikä näy, valittakaa sähköpostiini:
ilmastohuijaus(at)yahoo.com)

13 kommenttia:

 1. "Jorinasi" ovat hyviä ja tärkeitä. Kommentoimattomuus voi myös tarkoittaa sitä ettei ole lisättävää tai vastaan sanottavaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, systeemi näkyy toimivan!

  VastaaPoista
 3. "Outoa, ettei tule yhtään kommenttia pitkään aikaan? Onko Google blokannut minulle tulevat kommentit, vai ovatko jorinani vain niin yhdentekeviä, ettei ansaitse kommenttia?"

  Omasta puolestani sanoisin, että blogiasi säännöllisesti seuraavana olen kanssasi sen verran samaa mieltä, että ei ole ollut avauksiisi lisäämistä eikä kommentoitavaa. Joten nappaan useimmiten vain lähteen ja laitan sen blogisi keralla kiertoon...

  VastaaPoista
 4. Al Gore: Mies jonka kartanon sähkökulutus vuodessa on vaivaiset 270 000kWh. Onneksi hän kuitenkin korvaa tuon kauhean hiilidioksidijälkensä maksamalla siitä, tosin omalle firmalleen mutta ajatushan kai on tärkein..;) Kyllä taas suomen vihreä liike saa uutta puhtia kun heidän suuri
  johtajansa suvaitsi saapua puhumaan paskaa suut ja silmät täyteen. Tiedän kyllä että maailma on idiootteja puolillaan, mutta onko minunkin pakko kärsiä heidän tyhmyydestään ruoan kallistumisena, suurempina sähkölaskuina ja autoveronkorotuksina?

  VastaaPoista
 5. Liittyy aiheeseen http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/ta/66b/97o3/285831/852630859.jpg

  VastaaPoista
 6. Täälläkin lymyileen vain hiljainen seuraaja. Päivättäin käyn kuitenkin katsomassa onko mitään uutta ilmestynyt. =)

  VastaaPoista
 7. Ainakin omalla kohdalla kun yritin lukea blogiasi viime viikolla, heitti se suoraan bloggerin sisäänkirjautumissivulle... varmaan jotain häikkää palvelussakin.

  VastaaPoista
 8. Näemmä Gore tietää jo itsekin olevansa väärässä. Lainaus:
  "Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore asetti etukäteen perjantaiselle Jyväskylän esiintymiselleen tarkat ehdot. Niihin kuului esimerkiksi, ettei rauhannobelisti anna haastatteluita tiedotusvälineille.
  Mitään ei saa kysyä. Kuvaajat ja toimittajat saavat olla paikalla vain ensimmäiset viisi minuuttia."

  http://www.ess.fi/?article=342910

  VastaaPoista
 9. Tapasimme Jyväskylässä Matin, jolla oli aika cool auto.

  http://www.ksml.fi/video-kuva/kuvasarjat/katso-kuvat-al-goren-vierailusta-jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4/707342#http://www.ksml.fi/multimedia/dynamic/00210/8250068_jpg_210580a1.jpg

  VastaaPoista
 10. Olin siellä minäkin...
  http://www.ksml.fi/video-kuva/kuvasarjat/katso-kuvat-al-goren-vierailusta-jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4/707342#http://www.ksml.fi/multimedia/dynamic/00210/8250068_jpg_210580a1.jpg

  En tosin ole eri mieltä kuin kaikki nykytiedemiehet. Olen vain erimieltä kuin ilmastouskovat, tietokonesimulaatioilla teorioitaan perustelevat tiedemiehet. Ihan parhaille paikoille en auton kylkeen iskemiäni teesejä päässyt esittelemään (poliisit hiukan rajoittivat liikkumista ja parkkipaikanhakua alueella) mutta jos ne saivat aikaan yhdenkin epäilevän Tuomaan, niin olen tyytyväinen.

  Olen aiemmin pohtinut poliittisen ja taloudellisen eliitin motiiveja. Aluksi ajattelin että tarkoituksen on turvata jonkilainen länsimainen hyvinvointi pitämällä kehitysmaat niin kehittymättöminä (lahjomalla johtajia) etteivät ne ala kilpailla rajallisista resursseista lännen kanssa. Tämä oli naivia, ei päättäjiä kansansa tai maanosansa tai planeettansa hyvinvointi oikeasti kiinnosta. Oikeat motiivit ovat niinkin yksinkertaiset kuin raha ja valta. Eilisen jälkeen olen tästä entistäkin vakuuttuneempi.

  VastaaPoista
 11. Why Conservative White Males Are More Likely To Be Climate Skeptics

  Sociologists attempt to pin down what causes some to question the science behind global warming

  "McCright's study, "Cool dudes: The denial of climate change among conservative white males in the United States," was published online in July and printed in the October 2011 issue of Global Environmental Change, which ranks first out of 77 journals on environmental studies."

  http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=why-conservative-white-maes-are-more-likely-climate-skeptics

  VastaaPoista
 12. Ehkä konservatiiviset valkoiset miehet ovat kriittisimpiä sen vuoksi että he maksavat suurimman osan laskusta joka ilmastonvastaisesta taistelusta aiheutuu. Jos vielä tarkennettaisiin että länsimaalainen valkoihoinen yksityisellä sektorilla (mutta ei palveluammatissa) työskentelevä autoileva konservatiivinen mies, niin skeptikko prosentti olisi varmaan aika suuri. Tai oikeastaan tuosta voidaan pudottaa sukupuoli ja ihonväri pois eikä tulos siitä juuri muutu, olennaisinta lienee tuleeko elanto verovaroista vaiko eikö. Kysytäänpä vaikka amerikkalaisen terästehtaan työntekijöiltä sukupuoleen ja ihonväriin katsomatta, niin warmisteja ei taida hevillä löytyä.

  VastaaPoista