maanantai 23. tammikuuta 2012

Mediamme jatkaa ilmastopelottelua,vaikka jopa IPCC kieltää senIPCC:n raportti poliittisille päättäjille


(p9) “Projected changes in climate extremes under different emissions scenarios generally do not strongly diverge in the coming two to three decades, but these signals are relatively small compared to natural climate variability over this time frame. Even the sign of projected changes in some climate extremes over this time frame”


Median sisälukutaidossa on toivomisen varaa, sillä kuten ylläolevasta lainauksesta IPCC:n uusimmasta raportista käy ilmi,jopa IPCC myöntää, että ihmisen eli hienommin antropogeenista vaikutusta ei voida erottaa luonnollisen ilmaston muutoksen joukosta.
Korrektiussyistä IPCC sitten lausui, että rajut sääilmiöt voivat lisääntyä,mutta todisteita siitä ei ole, koska YK:n pääsihteeri oli sattunut noin lausumaan viikkoa aikaisemmin. Todisteita toki on, mutta ne ovat täysin päinvastaisia,kuten tässäkin blogissa on esitetty, rajut sääilmiöt ovat vähentyneet, eivät lisääntyneet.

"Hirmumyrskyjä ei ole viisi kertaa enemmän, mutta niistä uutisoidaan viisi kertaa enemmän". Miksi näin? Tietenkin siksi, että moni rahastaa tällä agendalla ja hallituksille se on oiva keino perustella uusia "ympäristöveroja". Vihreille se on toteenkäynyt unelma länsimaiden talouksien sabotoinnista globaalisti.
Vaikkapa Helsingin Sanomat on täysin salannut uutiset siitä, että USA lopetti IPCC:n rahoituksen ja kieltäytyi osallistumasta "ilmastorahastoon". Kanadan vetäytymisestä Kioton ilmastosopimuksen jatkosta juuri Durbanin alla toki uutisoitiin yhden palstan pikku-uutisella sivun 17 alalaidassa.

Tässä täysimittainen filmi "Suuresta ilmastohuijauksesta":


Filmi

1 kommentti:

  1. Mitenkään kyseenalaistamatta alarmistienkin käyttämää mittausdataa, tässä kirjoituksessa on maallikollekin sopiva kuvaaja kyseisestä ilmastokatastrofista:

    http://ilmastorealismia.blogspot.com/2012/01/maapallon-keskilampotila-on-noussut.html

    (kuva on kirjoituksen lopussa)

    Siitä saa mielestäni paremman kuvan asiasta kuin mistään maailman jääkiekkomailoista.

    VastaaPoista