torstai 26. tammikuuta 2012

Uusin NASA-data: Lämpötila laskee, CO2:lla ei vaikutusta

LÄHDE


"Conclusions:

Global temperatures are decelerating, not accelerating
Rising CO2 levels do not cause global temperatures to continuously increase
Climate sensitivity to CO2 levels is not robust
IPCC predictions of "runaway" temps and climate "tipping points" are without empirical merit"
"Top Secret" nyt:


Epälineaarisia laserkiteitä ja viiden tähden sviitti Piilaaksossa

5 kommenttia:

 1. Tämä julkaisu tai tieto ei varmaan ole kulkenut James Hansenin kautta?
  Meillä kun kirkkokin on yksi tällä antropogeenisella ilmastonmuutoksella pelotteleva yhteisö, niin miten tämä sitten tulee sopimaan heidän agendaansa tulevaisuudessa - puhumattakaan vihreistä, ilmatieteen laitoksesta,ym. tämän asian ympärille "vihkiytyneistä"?
  Nyt olisi asiaa lukea V Il Niinistön kommentti, samoin Pekka "proffa" Haaviston näkemys tai pikemminkin tieto asiasta.

  Anteeksi tuo sivistymätön (seuraava lause) K18, kyllä perkele kirveellä tai kirveillä olisi töitä - ja paljon muuallakin kuin saunapuiden pilkkomisessa!

  VastaaPoista
 2. @kyl

  Nyt kun Haavisto uutisten mukaan on saanut jopa tappouhkauksia (kun uutisen lukee kokonaan,puolueen vaalikampanjan vetäjä sanoo, että yksi uhkaus tuli juopuneelta mieheltä. Minäkin olen saanut useampia,vaikken presidentiksi pyrikään), täytynee muistuttaa että sanonta "kirveellä töitä" on vanha kansanilmaus,joka ei suinkaan tarkoita mitään väkivaltaista,vaan vain voimakasta turhautumista asioiden menoon ;=).

  VastaaPoista
 3. Tervehdys

  Älä hyvä mies sulje blogia. Tämä Nasan tieto pitäisi saada julkisuuteen. Kyllä totuus tulee esiin ilmastoasioissa. YK:kin on jo antamassa periksi. Tämä kaikki on tapahtunut kaltaistesi sitkeiden totuudenpuhujien ansiosta. Kiitos kirjoituksistasi.

  Maailman "pohjoisimpaan" maataloutta harjoittavaan valtioon yritetään saada vihreää presidenttiä. Ei sitä pienenä tiennyt, että isona elää "hölmölän maassa".

  VastaaPoista
 4. @Rille

  Ei, en toki TÄTÄ blogia, jolla on keskimäärin 400 päivittäistä lukijaa,kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 5. Päädyin omissa laskelmissani saman tapaiseen tulokseen. Datana oli vain Haaparannan lämpötilat 1802 lähtien. Nopealla silmäilyllä yhteyksiä GISS-lämpötiloihin (tämän blogin derivaattagraafi) näyttää olevan. Oma vastaava tarkasteluni:
  http://www.tiede.fi/keskustelut/post1709100.html#p1709100

  VastaaPoista