maanantai 27. helmikuuta 2012

"Blacklistattuna" on mukava olla(Hell no! I'm proud to be #387 on the black list)


Olen useimmilla tahoilla "blacklistattu", ei yksin valtamedioissa, joiden arvostettu tiedekirjoittaja ennen olin, vaan myös lehtien keskustelupalstoilla, mm. hesarissa,nk. "Uudessa Suomessa" ja Sanoman nk. "Tieteessä", olen siis ilmeisesti vaarallinen kansanvillitsijä"? Eipä huoleta, minua ei enää pystytä painostamaan tai uhkaamaan työpaikan menetyksellä (ulkopuolista työpaikkaa minulla ei ole ollut enää 25 vuoteen), olen vapaa sanomaan totuuden välittämättä "virallisista totuuksista", aikani "Sokrates" jos noin ylpeästi uskaltaa sanoa ;)! Tässä alla taas hieman faktaa ilmastonmuutoksen nk. "konsensuksesta".


LÄHDE

9 kommenttia:

 1. Muistatkohan itse koskaan miettiä tuota Vaclav Havelilta lainaamaasi mottoa tuolla oikeassa yläkulmassa?

  No, siitä huolimatta. Eiköhän ole sentään mukavaakin olla Suomen paras jossain asiassa.

  VastaaPoista
 2. @ Useinkin. Itse asiassa tuo viisaus tulee paljon kauempaa historiasta,mutta kun alkuperäinen lähde on epäselvä,Havel saa kelvata,lanseerasin sen Havelin menehtyessä tänne.

  "Suomen paras jossain" ... missä???

  VastaaPoista
 3. Onneksi Hannu sinulta ei ole vielä tätä blogia suljettu tai "uudelleenohjattu" esimerkikisi tuonne virheiden eiku vihreiden sivulle!
  Ei muuta kuin "saatananallinen ralli päälle vaan"!

  VastaaPoista
 4. @ Niin,kukapa tätäkään tietää, sulkeutuu ykskaks ja minnekäs valitat, Googleen ei saa mitenkään yhteyttä. Kerran minulla oli asiaa ja kaivoin Kalifornian päämajansa osoitteen. Arvatkaapa, vastasivatko? Paras olisi ikioma blogialusta,mutta kun ei sellaista osaa tehdä...

  VastaaPoista
 5. @Blogin pitäjä

  Wordpresshän on ilmainen blogialusta, jonka voit asentaa omalle palvelimellesi. Onnistuu vieläpä varsin helposti.

  VastaaPoista
 6. @ Kun on kerran oppinut tämän Googlen blogin,on suuri henkinen vastarinta lähteä opiskelemaan aivan uutta ja joku kai Wordpressiäkin valvoo?

  VastaaPoista
 7. @Blogin pitäjä

  Ei valvo, koska se on käytännössä vain editori, jonka asennat palvelimellesi. Tietysti hallitukset voivat estää pääsyn palvelimellesi, mutta mitkään yksityiset tahot eivät tähän pysty palvelintasi ylläpitävää yritystä lukuunottamatta, jota taas ei voisi vähempää kiinnostaa niin kauan kun blogissasi ei ole salkkupommin valmistusohjeita. Ja tuskin sekään haittaa jos hankit palvelimesi vaikka Piratebayn ylläpitäjiltä ;)

  En osaa sanoa onko Wordpress vaikeampi kuin tämä Blogger, mutta vaatii tietysti tietyn verran opettelua. Itse en kyllä blogaa, mutta olen joskus kokeillut Wordpressiä muhin tarkoituksiin.

  VastaaPoista
 8. Erittäin kiinnostava blogi sinulla. Ainoa mistä olen eri mieltä, on se että mielestäni maailman suurin huijaus on EU, mutta iso on tämäkin :) Joka tapauksessa, kumpikin tulee tavalliselle veronmaksajalle tolkuttoman kalliiksi.

  VastaaPoista
 9. @ EU on vain eurooppalainen kusetus,"ilmastonmuutos" globaali. Totta,kalliiksi tulee. Veikkaanpa,että kreikkalaiset,jotka historiassa tunnetaan jo vuosituhansien takaa kelmeiksi,naruttivat tuossa "vakuussopimuksessa" meidän neuvottelijoitamme mennen tullen ja nauravat raikuvasti kulman takana ja vetäisevät pari roundia Zorba-tanssia. Miksi ihmeessä sopimus vaadittiin salattavaksi muutoin?

  VastaaPoista