tiistai 28. helmikuuta 2012

Vihreiden juutalaisviha paljastaa natsijuuret


LÄHDE


"Despite the fact that Israel is the only country to enter the 21st century with a net gain in forest growth, Green activists today are among the most virulently anti-Jewish. The Green Party mayor of Aachen, Hilde Scheidt, has just waged a media campaign against Israel"

"Back in 1991, German Green Party’s spokesman Hans Christian Stroebele defended Saddam Hussein’s rockets on Tel Aviv because “Iraq’s attacks are the logical, almost compelling, consequence of Israel’s politics vis-à-vis the Palestinians and the Arab states"

5 kommenttia:

 1. Juutalaisten ja arabien välinen kiista on kyllä hieman kinkkinen. Toisaalta arabit kyllä vihaavat juutalaisia, mutta toisaalta myös juutalaiset vihaavat arabeja. On helppo sanoa, että arabit aloittivat, mutta jo samarialaiset (tavallaan alueen nykyiset arabit) olivat syvissä riidoissa juutalaisten kanssa, ja aloittajaa on hiukan vaikeahko saada selville 3 000 vuoden takaisista tapahtumista.

  Mitä Israeliin tulee niin mielestäni pitäisi kysyä, mikä oikeus juutalaisilla on vallata arabien asuttama maa-alue ja häätää sen asukkaat? Jos uskonnolliset kysymykset unohdetaan, niin alueen ei edes pitäisi kuulua juutalaisille, koska noin 80 prosenttia juutalaisista tulee Itä-Euroopasta ja Keski-Aasiasta.

  VastaaPoista
 2. @ Taisi olla aikoinaan ennen diasporaa juutalaisten maata? Ja YK:han tuon päätti.

  VastaaPoista
 3. Ja näinhän se tässä matoisessa maailmassa on, että maa on sen,joka sen pystyy itsellään pitämään. Miksi ryssä edelleen miehittää 10% ja kolmea kaupunkia meidän maastamme? Sinä jaksat kantaa huolta palestiinalaisista,muttet omasta maastasi? Israel sivumennen sanoen on alueen ainoa demokratia, jolla korkea elintaso, nettokansantuote maailman 41. suurin.
  Se herättää kateutta, Isreal on kovalla työllä pannut autiomaan kukkimaan, arabit haluaisivat ottaa sen itselleen vaivaa näkemättä.

  VastaaPoista
 4. @Anonyymi II

  Kyllä, YK sen päätti. Kannattaa kuitenkin huomata, että alueen arabivaltiot eivät kyllä äänestäneet puolesta.

  Ei ollut pelkästään juutalaisten maata. Alueella asui monia muita ei-juutalaisia kansoja, kuten juuri samarialaiset. Sinälläänhän juutalaiset eivät edes ole kansa vaan uskontokunta.

  @Anonyymi III

  Israel on kyllä demokratia toisin kuin suurin osa alueen maista, mutta se ei silti oikeuta mm Palestiinan kohtaloa.

  Kannattaa huomata, että Israel on kuitenkin saanut vahvaa tukea Yhdysvalloista. Ilman sitä Israelia ei olisi syntynyt alunperinkään, ja se olisi muutoinkin jo valloitettu naapurivaltioiden toimesta.

  Mielestäni juutalaisilla on täysi oikeus asua alueella, mutta heidän tulisi alkaa kunnioittamaan myös arabeja. Ehkä arabitkin alkaisivat kunniottamaan heitä, ja alueelle saataisi vihdoin rauha.

  Palestiinan kysymyksestä jaksetaan jauhaa, koska se on Lähi-Idän tilanteen kannalta hyvin merkittävä, ja Lähi-Idän tilanteen eskaloituminen voi jopa pahimmillaan johtaa kolmanteen maailmansotaan.

  Ja kyllä. Ryssä valloittaa edelleen 10% maastamme, mutta milläs voimalla ajattelit sen vallata takaisin? Muutenkaan kukaan täysjäkinen tuskin haluaa enää sitä rauniokasaa takaisin Suomelle. Sen sijaan voisimme esimerkiksi siiryä viisumivapauteen Venäjän kanssa (se mafia kyllä saa ne viisumitkin ilman ongelmia) ja yrittää parantaa välejämme niin saisimme sen käytännön tasolla takaisin.

  VastaaPoista
 5. @ Anonyymi (viimeinen)

  Sinä et ehkä haluaisin, minä hyvinkin. Vanhempani asuivat siellä 14 vuotta ja olivat juuri rakentaneet talon Viipuriin,talo poltettiin sodassa ja tontti varastettiin. En tee rauhaa ryssän kanssa, ennenkuin ryöstäsaalis on palautettu. Ryssä odottaa, että uusi polvi ei enää muista koko asiaa ja niinhän tapahtuu.
  "Rauniokasa", kyllä, ryssä on tehnyt Karjalasta kaatopaikan, pitäisi veloittaa entisöimiskustannukset ja vuokra 60-70 vuoden ajalta!

  VastaaPoista