lauantai 3. maaliskuuta 2012

Taas yksi Obaman viherprojekti puihin - Chevy Volt potkii väkeä pellolle

LÄHDE


Viime vuonna kaatui jättimäinen aurinkoenergiayhtiö "Solyndra" huolimatta miljarditukiaisista, nyt sähköauto Chevy Volt on pistänyt väen pihalla, koska "volttiautot" eivät käy kaupaksi. Tuulivoima, aurinkovoima, sähköauto, mikä hyvänsä olikin vihreän projektin nimi, ei pärjää todellisuuden maailmassa edes suurin tukiaisin.

3 kommenttia:

  1. Niin, mitä yhteistä on teologialla ja ilmastoteologialla? Kumpikaan edellä mainituista ei ole koskaan sanonut mitään joka on todistettavasti totta ja kummankin "lahkon" mielestä on olemassa vääräuskoisia, jotka pitää joko käännyttää tai raivata tieltä pois!

    VastaaPoista
  2. Tiede lehden keskustelupalsta näyttää toistaiseksi olevan vapaa myös "skeptikoille". Tasoa kyllä on leveälti alkaen suunsoitosta aina kunnon perusteluihin, linkkeihin, graafeihin ja dataan.

    VastaaPoista
  3. @Kenelle on,kenelle ei,minulla näkyy kyllä edelleenkin olevan IP-banni. Helppohan tuo on proxylla ohittaa,mutta en toki mene kuokkimaan kutsuille,jonne minua ei ole kutsuttu. Oikeus kirjoittaa lienee vain toimituksen määrittelemillä "oikeaoppisilla" skeptikoilla

    VastaaPoista